Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

27.7.2015

WEARING BLACK LEAVES

IMG_8504_VALMIS
WEARING:
HAT: Carlings
SHIRT: Carlings
SHORTS: DIY
SHOES: Jack&Jones

Moikka mooi!

Te varmaan huomaatte et meikäläisen postaustahti on tässä kesän aikana noussut aikalailla. Oon nyt kirjoitellut blogia jo vajaa 2 vuotta ja vaikka mulla on koko ajan ollut intoa tätä kohtaan ni nyt tuntuu että se on ihan huipussaan! Tai siis tuntuu vaan että koko ajan pää pursuaa postausideoita, tekisi mieli vaan kuvailla, editoida ja kirjoitella ja julkaista mun tuotoksia tänne postausten muodossa. Oon myös tässä viime aikoina onnistunut kuljettelemaan mun blogia suuntaan, johon haluan sen tällä hetkellä kulkevan. Haluan blogini pääpainon siirtyvän aina vaan enemmän kirjoittelusta valokuvaukseen ja kuvalliseen kerrontaa, sillä niinhän se menee että kuva kertoo enemmän ku 1000 sanaa. Ja vaikka nyt puhun siitä että haluan antaa kirjoittelun sijaan enemmän tilaa kuville, niin ei, en ole luopumassa kirjainyhdistelmistä sillä kirjoittelukin tuntuu valokuvauksen ohella edelleen ihan huipulta! Tätä on jotenkin vaikea selittää, joten eiköhän vaan anneta ajan tehdä tehtävänsä ja katsellaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Siinä oli nyt kuitenkin tältä kerralta meikäläisen mietteet tästä blogista ja sen elämästä, joten eiköhän siirrytä sitten päivän asuun. Löysin ton päällä komeilevan kauluspaidan joskus alerekistä ja ajattelin että joo onhan tää ihan kiva, edullinen ja helppo yhditää värittömyytensä ansiosta muihin vaatteisiin ja nyt sitten kun sen päälleni napitin ni sehän oikeestaan aika magee ja varmasti tulee olemaan jatkossakin käytössä, vai mahdattekohan te olla eri mieltä tästä asusta?

Nyt pitää kuitenkin laittaa kone kiinni että ehin edes juoksujalkaa junaan ja siitä eteen päin sukuloimaan. Huomenna Suomenlinnaan, huippuu!


Translate: I have became more and more active with my blog as you are able to see. My head feels like to be full of new ideas about my blog and I just would like to be taking new photos, editing them and writing new posts in front of my computer all the time. All in all it feels like my blog is on the top of its near 2-years trip right now. Awesome!

I found that black and white shirt with big leaves from sales while ago and I just picked it up because of the color and cheap prize. This was the first time I slip it on me and actually it looks quite good and summery, or what do you guys think about the look?  

IMG_8501_VALMIS

IMG_8514_VALMIS

IMG_8550_VALMIS

IMG_8537_VALMIS

SHARE:

4 kommenttia

 1. Aivan ihana paita :D Nyt on tosi kivoi kuosei nois paidois. Ykski päivä näin jätkän jolla oli ananaksien kuvia paidoissa. Tosi piristävää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljo ja joo ehottomasti samaa mieltä siitä että tänä kesänä katukuvassa on kyllä näkynyt yks jo toinenkin hieno kuosi somistamassa ihmisten vaatteita!

   Poista
 2. Anonyymi7/31/2015

  ootko laittanu jonku heilunnan korjauksen tms. youtubes noihi sun videoihi ku ainaki eka ja toka barcelona video heiluu ku heinäseiväs ja toisessa jossai välis se tekstiki leijailee missäsattuu :DDd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa olin laittanu ja kun huomasin miten kamala lopputuloksesta tuli ni poistin sen asetuksista, tai no ainakin mä olin poistavinani :D Nyt on kuitenkin vidit katottu ja muokattu, kiitos sun!

   Nykyisesta heilunnasta voin sanoa vaan sen, että huomasin vasta loman jälkeen ettei lainakamerassa ollutkaa kuvanvakaajaa, mutta hei, aina oppii uutta ;D

   Poista