Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

22.7.2015

WHY WOULDN´T YOU DYE YOUR HAIR

IMG_9615_VALMIS

Hellou!
Barcelonan postaukset vei jotenkin niin paljo aikaa, että oon unohtanut kokonaan kertoa teille meikäläisen hiusprojektista, josta on itseasiassa vierähtänyt jo tovi! Keväällä mulle iski semmonen fiilis, että haluan tehdä jotakin tälle mun tylsälle hiusvärille ja sitte aloin miettimään, että koskakohan sitä ennättäisi värjätä. Sen ainakin tiesin kokoemuksen myötä, että jos värjäys epäonnistuu ja pääni muistuttaa enemmän keltaista kukkasta, kuin siistiä kuontaloa, niin valmistujaisia ennen en tule värjäämään. 

Noh, valmistujaiset oli ja meni ja siinä mä sitten aloin leikkimään Indiedays Inspiration Daystä saaduilla hiusväreilläni ja arvatkaa vaan tuliko lopputuloksesta onnistunut... Ei kyllä lähimainkaan ja sävyn lämpösyys muistutti enemmän aurinkoa, kuin luonnollista vaaleaa tukkaa. Ei siinä sitte auttanut muuta ku keltapäisenä laittaa pipo päähän ja suunnata kampaajalle hakemaan uusia värejä. 

Siitä sitten värien ja vinkkejen kanssa kotiin ja ei muuta ku sormet ristissä kokeilemaan ja nyt tää pehko näyttääkin sitten tältä! Oon kyllä ihan älyttömän tyytyväinen tähän, vaikkakin color maskeilla leikittäessä on pääni joinakin päivinä muistuttanut enemmän vihertävää ja homehtuvaa kasaa, kuin hopeahkoa/harmahtavaa tukkaa. Mutta hei, ainakin erilainen ku vanha ja saapahan sitä joka suihkukerran jälkeen sitte jännitellä että minkäs sävyinen tukka sieltä tulekaan...


Translate: I haven´t tell you guys yet but I dyed my hair some time ago. I started my transformation by using some hair colors I get from Indieday Inspiration Day and the result was horrible.  After getting yellow hair I put my stocking cap on and cycled to hairdresser to get some new hair colors and good advice. 

After the next dyeing operation my hair looked like this and I couldn´t be happier about the result! The only problem by using color masks is that you never know what´s the result after shower but that is also in some way kind of exciting and fun...

IMG_9620_VALMIS

IMG_9640_VALMISVALMIS144
SHARE:

7 kommenttia

 1. Mitä värejä tarkalleen käytit? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähdin liikkeelle saadulla hiusvärillä, joka oli sävyssä 10.0 (ei mikää platinablondi, mutta pakko sanoa silti että lopputuloksen tummuus ja lämpö tuli kyllä yllätyksenä). Tää lopputulos on nyt saatu aikaan tujulla värinpoistolla, sekä platina+musta color mask sekotuksella

   Poista
 2. No huh. Eipä noista kotivärjäyksistä koskaan tiedä, silti kallistun aina niihin, haha.

  Tarttis itekki värjätä ja päästä tästä kamalasta juurikasvusta eroon mutta en oikein tiedä mitä sitä tässä tekis. Tosi kiva sävy kyllä mutta en haluais lähteä taas tohon Color Mask rumbaan mukaan, suurin osa niistä sisältää sen suuren määrän keratiinia jne. muuta hoitavaa shaibaa, jolla sainkin viime vuonna mun hiukset niin ylihyvään kuntoon, ettei ne taipunu mihinkään. Tarttis saada saman brändin Color Shampoosta noi kyseiset sävyt :)

  Täytyy nyt kehitellä jotain, on tää juuri just nyt niin kamala :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikasvu on kyllä just se asia jonka takia oon välttänyt värjäilyä usean vuoden ajan :D Color maskeista en osaa vielä sanoa muuta ku että ku ite oon niitä päähäni nyt tunkenut about kerran viikossa, ni pakko sanoa että kyllä ne siitä huolimatta tuppaa olemaan niin karkeaa ja käsitellyn oloista, että pitää hoitoaineita käyttää aika tiuhaan tahtiin.

   Poista
 3. No huh huh, aina intensiivinen katse! Hienoja kuvia :)

  / / love - m.i.e. .com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon vaa nii intensiivine tyyppi... Mutta joo, kiitti paljo! :)

   Poista
 4. Just continue exploring what else you can do with your hair. That's the part of what makes dyes cool: they let you reconfigure your look in so many ways, leading to a new image each and every time. Just make sure you let your hair rest every once in a while, so that you won’t make it too dry or brittle. Good luck!

  Sadie Montgomery @ Hoshalls Folsom

  VastaaPoista