Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

18.8.2015

HELSINKI TULVI!

IMG_0758

IMG_0753

IMG_0767

IMG_0745

Aika on jälleen mennyt tuhatta ja sataa ja hullua ajatella että elokuu on jo yli puolen välin! Tässä viikon sisällä on tapahtunut yhtä sun toista ja varmaan päälimmäisenä mielessä on pyörinyt koulu. Kuten teille oonkin jo kertoillut niin aloitin kuva-artesaani opintoni viime viikolla ja mutkien kautta tulin nyt siihen lopputulokseen, ettei siitä saadut tiedot ja taidot ohjaile mua oikeaan suuntaan. Intuutio  siis iski, koulu loppu, valokuvausinto hyökkäsi ja nyt alankin ilman koulun tukea kasvattelemaan portfoliotani jotta oon sitte keväällä hakujen aikaan iskussa! Jännää!

Viime viikonloppuna stadissa tapahtu yhtä sun toista ja kavereitten somet näyttikin täyttyvän Tubeconista, Flowsta, Sillanpään konsertista, sekä tietty ravintolapäiviltä otetuista kuvista! Vaikken Tubeconiin ennättänytkään, ni tää oli meikäläisen eka kerta ku onnistuin järjestämään itteni sentään ravintolapäivien humuun ja vitsit se tunnelma ja kaikki tuntu olevan kohillaan. Hyvä ruoka, porukan paljous, rento ja ennen kaikkea iloinen meno valtasi keskustan ja kaiken lisäksi myös maha kiitti supereista syötävistä ja juotavista. Ja kuten varmaa puolisokeakin osaa näistä sanahässäköistä tulkita niin tykkäsin ja paljon ja ihan varmasti aion tavalla tai toisella ilmestyä ravintolapäiville tulevinakin kertoina.

Otitteko te muuten osaa johonkin stadissa viikonloppuna järjestettyyn juttuu, 
vai millaisissa merkeissä teijän vapaat kuluivat?SHARE:

4 kommenttia

 1. Anonyymi8/18/2015

  Kivoja kuvia :) En ollu stadissa, ihan kotona vaa :D

  http://millakaroliinas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Anonyymi8/18/2015

  kivoja kuvia, harmi vaan että kaikki on ylivalottuneita ja monestakin kohtaa puhki palaneita :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kuvailen raakakuvina, joten kuvankäsittelyssä noi ois saannu kyllä hoidettua, mutta jotenkin mä tykkään tosta sen tuomasta kontrastista ja se mun mielestä ohjailee sitte katsetta siihen kuvan pääkohteeseen :)

   Poista