Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

20.8.2015

SUNSET ON THE STAIRS 

IMG_0787

IMG_0804

IMG_0816

IMG_0781

IMG_0829

IMG_0839

IMG_0834
WEARING:
HAT: Carlings
SUNNIES: eBay
SWEATER: Boy London
SHORTS: Zara
SHOES: Tiger Of Sweden - Footway*
(*saatu)

Moro!

Kirjottelen kipeenä täältä vällyjen välistä, kello näyttää 8.24, väsyttäisi, mutta uni ei tule ja pää tuntuu lyövän tyhjää. Kesä alkaa olemaan pikku hiljaa ohi ja sen kyllä huomaa aamujen ja iltojen viileistä ilmoista. Tälläkin hetkellä mittari näyttää auringon paisteesta huolimatta kymmentä lämpöastetta. Tää kesä on tuntunnu menevän ihan jäätävää vauhtia ja yhteenvetona voisi sanoa että tää on ollut ihan hyvä kesä. Ei huono, muttei mikään paraskaan. Jotenkin on tuntunnu että alkukesä meni ihan harakoille, ja siitä odotetusta kesästä nauttimen jäi jonnekkin. Vasta heinäkuun lopulla alko tulla semmonen fiilis, että nyt on kesä ja nyt voi ottaa rennosti ja kulkea kaupungilla lyhkäsissä vaatteissa ilman että tarttee koko ajan olla kattomassa ajan kulkua.

Tänä kesänä oon käynyt muuten yllätävän monta kertaa Helsingissä, mikä on ollu ihan huippu juttu, ja nää kuvat onkin yhdeltä näistä reissuista. Nyt täytyy kuitenkin vaan toivoo, että meikäläinen paranee pian ja pääsen vielä nauttimaan noista sääennustusten lupaamista lämmöistä ja auringon paisteesta! Tykästyin ite näihin kuviin ja ilta-auringon tuomaan värimaailmaan jotenkin ihan kybäl, mut mitäs te tykkäätte?


Translate: Autumn is coming and I can say so when I take a look to outside mornings and evenings. This summer has been okey, not the worst but still not the best. I have been in Helsinki many times this summer and in fact these photos has been taken there. I kind of like these photos a lot and the sunset brings a nice touch to these, or what do you guys think about?


FOLLOW ME: FACEBOOKBLOGLOVIN´TUMBLRINSTAGRAM
SHARE:

4 kommenttia

 1. Anonyymi8/22/2015

  Toi paita oli tosi kiva :3

  http://millakaroliinas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, tykkään siitä kyllä itekki iha kympil! :)

   Poista
 2. Anonyymi8/22/2015

  Oon sun blogia jonkun aikaa seuraillut ja kiinnittänyt huomiota noihin käännöksiin. En halua lannistaa mutta paikka paikoin sun englanti on todella huonoa, eikä siitä välity sama tunnelma kun alkuperäsestä, suomenkielisestä tekstistä (Oletan, että vaivaudut kääntämään juuri sen takia, että ne joilla ei suomen kieli oo hallussa sais kuitenkin jotain irti sun postauksista??) Tarkkuutta käännöksien kanssa tai kokonaan pois. Muuten jatka samaan malliin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, siis mun englanti on kyllä niin kaukana kieliopillisesti oikeesta ku olla ja voi ja oonkin siitä saannut kuulla ihan opintojen alkuajoista asti. Kuitenkin niinkuin itsekkin sanoit niin pyrkinyt kääntämään edes jollakin tasolla nää asuihin ja kuvausprojekteohin liittyvät postaukset jotta porukka pysyy edes jotenkin kärryillä siitä mitä mä milloinkin ajan takaa, ja oonkin oikeestaa ottanut sen linjan käännösten suhteen, että paremmin siitä selvän saa, kuin että sitä ei olisi ollenkaan. :)

   Poista