Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

6.8.2015

SUOMENLINNA

IMG_0391

IMG_0314

IMG_0330

IMG_0448

IMG_0435

Untitled-1

IMG_0382

id_IMG_0372
WEARING:
CAP: Diesel
SWEATER: Boy London
SHORTS: Zara
SHOES: Savonlinna

Suomenlinna on paikka, jossa tuntuu kuin olisi ulkomailla. Kaikki on erilaista, ihmeellistä ja kaunista ja vaikken olekkaan sielä moneen moneen vuoteen käynyt niin kyllä se mun mielestä kuuluu niihin kesän must see -kohteisiin. Lähdimme tässä yksi super kesäinen päivä perheen ja muutaman sukulaisen kera viettämään mukavaa päivää kyseiselle saarella ja oli kyllä ihan huippu päivä, sää ja kaikki!

Vaikka olallani keikkui koko päivän rakas järkkärini, ni muistikortille tallentui jotenkin tosi vähän sisältöä. Tässä kuitenkin hulppeat kukkakedot, sekä meikäläisen crazy asu ikuistettuina. Löysin noi housut, joita mun kaverit kutsuu korishousuiksi, Zaralta vähän aikaa sitten ja vaikka pähkäilinkin niiden ostoa sovituskopissa lähes tunnin, ni onneksi päädyin ne ostamaan, sillä ne on mun tän hetken lemppari pöksyt! Koska lempparivaatteet oli selvästi se juttu, ni pakkohan mun oli laittaa myös mun coolit terveyssandaalit jalkoihin, ja jottei meno mene liian mainstreamiksi, ni pitihän mun sukat tunkea mukaan...Translate: Here´s my crazy outfit from my trip to Suomenlinna a few days ago. I found those shorts from Zara and they became one of my favorite trousers right away. And because the theme was favorite pieces of clothes and I didn´t want to be too mainstream, I decided to combine those shorts with the most coolest sandals and socks...SHARE:

6 kommenttia