Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

1.10.2015

E K S Y N Y T | + ARVONNAN VOITTAJA!

IMG_21883456676_valmis

IMG_2174_valmis

IMG_22191344555555

IMG_2294_valmis

IMG_2315_valmis

Viime viikolla blogin täytti kaksi vuotta ja sen kunniaksi päätin suihkuttaa pullollisen hiuslakkaa päähäni, pukeutua vanhoihin verhoihin ja kiikuttaa puolet omaisuudestani kuvauksia varten ulos pilkkopimeän aikaan. Koska lähellämme oleva hylätty talo ja sen karmiva pihapiiri oli omakuvaukseen liian jännä paikka, päädyin kyykimään omenapuiden alle. Tutusta ympäristöstä huolimatta mielikuvitus laukkasi hullun lailla. Toisinaan mietin, mitä tekisin, jos johonkin kuvaan ilmestyisi hahmo taakseni, ja toisinaan rapsuttelin streariinipisariota itsestäni ja vaatteistani. Toisinaan onnistuin myös painelemaan itselaukaisinta ikuistaen nämä ruudut E K S Y N Y T -kuvasarjaksi...

Sitten pompataankin viime viikolla käynnissä olleeseen arvontaan! Kilpailuun osallistui 35 ihmistä ja arpoja jätettiin 58. Iso kiitos kaikille teille jotka osallistuitte ja onnittelitte ja mä oisin oikeesti voinnu palkita vaikka teijät kaikki, mutta koska lahjakortteja oli vaan yks jaettavaks, niin heitin nuo arpojen lukumäärän random.orgiin, painoin arvonta-nappia 3 kertaa, noukin saadun luvun ja lähdin laskeskelmaan, monesko osallistuja (kahella arvalla mukana olleilla siis 2 peräkkäistä arpaa) sitten onkaan se kilpailun onnellinen voittaja. 

Random generaattori noukki onnennumeroksi 16 ja onnelliseksi voittajaksi selvisi  Iida Liimatainen. Älyttömästi onnea Iida, sulle on laitettu antaamasi sähköpostiin viestiä koskien lahjakorttia ja ei kai muuta kuin mukavia shoppailuhetkiä! :)

Translate: I had my blog´s birthday last week. That´s why I decided to use a bottle of hair spray to my hair, wore some old drapes and took half of my property with me to my photo shoots outside at night time. Even I had fun, my imagination galloped all the time and it was, believe it or not, kind of difficult to take care of candles and self-timer at the same time. All in all, I succeeded to take these photos and nobody even appeared behind me in any of those!
SHARE:

2 kommenttia

  1. Kiitos! Pitääpä alkaa katsomaan itselleni uusia kenkiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea vielä ja mukavia ostoshetkiä! :)

      Poista