Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

11.10.2015

LIFESTYLE BLOG OF THE YEAR?

IMG_2460_indiedays

Jälleen on se aika vuodesta, kun bloggaajat asettuu jännitämään sitä, ketkä palkitaan piakkoin järjestettävissä Indiedays Blog Awardseissa. Mun on ilo ilmottaa teille, että meikäläinen on tällä kertaa ehdolla vuoden lifestyle bloggaajaksi! Tää puolestaan tarkottaa sitä, että jos mä blogini avulla onnistunnu saamaan joskus hymyn sun huulille, inspiroinnu mun asu- ja taidekuvilla, tai et jostain syystä tiedä, ketä haluisit äänestää, niin olisin ihan super kiitollinen, jos kävisit heittämässä äänesi mulle. Äänestämisen myötä myös sulla on mahollisuus voittaa palkintoja, eli toisinsanoen kumpikin voittaa! Äänestämään pääset TÄSTÄ.

Nyt kuitenkin miekäläinen lähtee jatkamaan pakkailua, sillä huomenna on herätys 4.00 ja siitä se sitten alkaakin. Miekäläisen kuuden viikon mittainen matka, iik!


Translate: Hi! Indiedays Blog Awards are here again! I have honor to tell you that I´m nominated as lifestyle blog of the year. So if you feel that my outfits, self-portraits and other photos, or my blog in its entirety has been inspired you lately, don´t hesitate to vote me and my blog! You are able to vote HERE.

Now I need to close my computer and continue packing. My alarm will wake me up at 4am tomorrow morning and that will be the begin of my six weeks long trip, yaiks! 
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti