Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

24.12.2015

MERRY CHRISTMAS!

jere_viinikainen_joulu_valokuvaus_postaus_tonttulakki

jere_viinikainen_joulu_valokuvaus_postaus_tonttulakki2

Untitled-1

jere_viinikainen_joulu_valokuvaus_postaus_tonttulakki1

Hellou!

Sinne ne 23 päivää vaan hujahti ja nyt onkin jo jouluaatton aatto! Meikäläinen meinaa viettää kuuden päivän työputken ja useiden työtuntejen jälkeen super rennon joulun ajan ja jättää suosiolla blogin sivuun pariksi päiväksi. Jos meikäläisen joulunviettoon kuuluvat perinteet kiinnostaa, tai haluut kertoilla omista jouluperinteistäs, niin käy kurkkaa TÄMÄ VIDEO. Nyt ei muuta ku mahtavaa joulua teille kaikille sinne ruudun toiselle puolen!


Translate: Hi! It feel crazy that it´s already 24th of December! Time really flies. I´m going to spend super relaxed Christmas with my family and close my computer for these few days. Without further parley, have a great holidays!
SHARE:

1 kommentti

  1. Näin kun pidän blogiasi positiivisena, ajattelin heittää sulle blogihaasteen, jonka aiheena on juurikin ilahduttavat jutut. Tarkemmat ohjeet löytyy mun blogista !:)

    sofiaelizabetha.blogspot.com

    VastaaPoista