Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

17.12.2015

PERFECT WINTER

Jere_viinikainen_CalvinKlein_DrDenim_Polo_photographer

Jere_viinikainen_CalvinKlein_DrDenim_Polo_photographer4

Jere_viinikainen_CalvinKlein_DrDenim_Polo_photographer1

Jere_viinikainen_CalvinKlein_DrDenim_Polo_photographer3

Jere_viinikainen_CalvinKlein_DrDenim_Polo_photographer2

Jere_viinikainen_CalvinKlein_DrDenim_Polo_photographer5
WEARING:
JACKET: Calvin Klein
SWEATER: J. Lindeberg
JEANS: Dr. Denim
SHOES: Polo

Hellou!

Viikonvaihteen tuntumassa näin ekaa kertaa tänä vuonna lunta ja pienoisessa pakkasessa se kaikki tuntu jotenkin pelottavan mukavalta. En tiiä johtuuko tää fiilis siitä, että oon vanhenemassa, vaiko siitä, etten ole vielä päässyt kyllästymään valtaviin lumikinoksiin, paukkupakkasiin ja sinertäviin sormiin. Joka tapauksessa tää kertaheitolla tullut talvinen sää anto meikäläiselle vihdoin ja viimein mahdollisuuden repiä kaapista käyttöön mun elämäni ekan villakangastakin! 

Täydellisen takin metsästys ehti kestää parin vuoden verran ja mä en tiiä teistä, mutta mun on ainaki älyttömän vaikee löytää kaupoista just niitä vaatteita, joita oikeesti tarttisin ja joita niistä oon oikeesti ettimässä... Tän kyseisen takin blongasin Losissa eräästä outletista ja kun sain tän puettua peilin edessä päälle ni tiesin kyllä heti, että tässä se mun luottotakki nyt on! Musta, simppeli, hyvin istuva ja mun uus lemppari! 

Mites teihin iskee kyseisen mallinen villakangastakki, hot or not?Translate: We finally got some snow during weekend and that kind of winter weather feel actually frighteningly nice. I´m not sure it´s because I´m getting older, or because of that I´m not bored of snowdrifts, freeze and bluish fingers yet... Anyway that weather was a perfect reason to grab that new wool coat from the closet!

I´ve been trying to find the perfect kind of wool jacket over two years now. I don´t know about you guys, but I never find anything, when I try to find something special from shops. I found this jacket from LA and straight away I was sure that this is going to be the jacket for me. Black, simple, well-tailored and just a perfect piece for my wardrobe.
SHARE:

6 kommenttia

 1. Tyylikkäitä kuvia :) Ja hieno takki, sopii sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljo, se on kyllä ihana! :)

   Poista
 2. Nyt en kyllä tiiä miten löydän siun blogin vasta nyt! Tosi hienoja kuvia ja ihana takki :) Ite tykkään myös eniten tuollaisista simppeleistä villakangastakeista, enkä juuri muuta talvella käytäkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiva kuulla että vihdoin tänne eksyit ja kaiken lisäks tykkäilet! Siis joo, simppeli ja hyvin istuva villakangastakki on kyllä täydellinen talvitakki ja nyt kun itekki vihdoin pääsin kyseisen takin makuun ni ihan varmasti tulee olemaan talven käytetyin takki :D

   Poista
 3. Ihan mielettömän hyvännäköinen takki! Villakangastakit on ehdottomasti mun lemppareita, ne näyttää oikeastaan aina hyviltä ja lämmittävätkin vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava kuulla että säkin tykkäilet, se on meinaa ihana! Ja toi on kyllä niin totta, sopii asun ku asun kanssa ja kun kietasee vaikka huivin kaulaan ni hyvin pysyy lämpösenä kovemmillaki pakkasilla! :)

   Poista