Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

8.1.2016

2015 WAS... PART2

Hellou!

Nyt on aika pistää vuoden 2015 lifestyle osio lopullisesti pakettiin! Alkuviikon postauksessa pikakelasin kuusi ensimmäistä kuukautta ja nyt onkin aika puksutella menemään kuuden viimeisen kuukauden tekemiset. Jos et oo vielä lukenut 2015 WAS... PART1 -postausta, niin sinne pääset TÄSTÄ.

PS. Kuvia klikkaamalla pääset alkuperäiseen postaukseen. Myös tekstin seasta löytyy linkkejä...

IMG_9376

IMG_8349_valmis

IMG_8066_valmis

IMG_8415_valmis

IMG_9620_VALMIS

HEINÄKUU

Heinäkuu alko meikäläisen synttäreillä ja ai että nyt kun kattelee noita kuvia kesältä ni tulee kyllä ikävä niitä grillailuja, pitkiä ja valoisia öitä ja illanviettoja kavereiden kanssa! Joka tapauksessa toi oli kyllä aikas kiva päivä/ilta/yö! Synttäripostauksen lisäksi heinäkuulle osui aika monta postausta Barcelonasta, sillä päädyin reissun jälkeen julkaisemaan jokaiselta päivältä oman postauksen ja postauksia ilmeistyi siis kaiken kaikkiaan 8. Muutenkin yllätyin siitä, miten monta postausta tässä kuussa oikeen ilmestykään, tuntu että aktiivisuuteni tän blogin kanssa huiteli jossain ihan pilvissä! Ja pakkohan se on mainita, että heinäkuussa pääsin myös hiustenvärjäysten ihmeelliseen maailmaan ja TÄN postauksen kuvien hiusväriä on kyllä pieni ikävä (toisin kuin parin pesun jälkeistä vihertävää tukkakasaa...)


IMG_0753

IMG_0448

Untitled-_Barcelona1

IMG_1119

IMG_7009

ELOKUU

Elokuun alussa vaikutin postausten perusteella olevan melko innoissani siitä, että olin saannut itselleni opiskelupaikan. Tästä ei kuitenkaan mennyt viikkoa pidempään, kun innoissani kirjoittelin siitä, kuinka intuution myötä olin jättänyt kouluni kesken. Näin jälkikäteen on pakko sanoa, että tein kyllä oikean ratkaisun: Oon päässy tekemään niin paljo enemmän elämälläni, kun ei ole ollut koulua ja miettimään rauhassa sitä, mitä mä todella haluan lähteä opiskelemaan/tekemään! Näiden ailahtelevien opiskelusuunnitelmien lisäksi tuli elokuussa vierailtua mm. ravintolapäivillä Helsingissä, ihasteltua Suomenlinnan maisemia, vietettyä sairauslomaa, sekä julkaistua useita My Day -videoita mun Barcelonan reissulta! Julkaisin myös Asukuvien helmet -postauksen, joka kommenteista päätellen nauratti myös teitä!


IMG_2188_crop

IMG_1167

Untitled-1_päivä5-8

IMG_1142_croppieni

IMG_7474

SYYSKUU

Syyskuussa tapahtu aika suuria asioita! Mulla oli elämäni eka kuvauskeikka (oon muuten kokonaan unohtannu julkasta ne kuvat täällä! Kantsii siis lähiaikoina pysyä kuulolla jos kiinnostaa...), mun blogi täytti 2 vuotta ja järkkäsin sen kunniaks teille arvonnan, julkasin suussa sulavien ranskalaisten reseptin, kuvailin itseäni keskellä peltoa, sekä julkaisin vikat videot Barcelonan reissulta. Tän kaiken lisäksi sain aluille mulle aika ison ja jännitävän jutun, eli toisin sanoen sain varattua ittelleni kuuden viikon mittaisen matkan USAan!


IMG_2460_indiedays

Image73

Image64_blogi

IMG_2708

IMG_3097

LOKAKUU

Lokakuu alkoi ilmoituksella siitä, että olen ehdolla vuoden lifestyle bloggaajaksi! Käsittämätöntä! Tämän lisäksi fiilistelin ekoilla viikoilla myös tulevaa matkaani, sekä kertoilin matkasuunnitelmistani Valloitan Maailman -videolla, ja videoista puheen ollen, julkaisin myös videon, jolla maistelin espanjalaisia karkkeja. Pikku hiljaa päivät kuluivat ja loppukuusta olikin aika pakata kamat kasaan ja lähteä yksin kohti tuntematonta. Lokakuun aikana ehdin kirjoittaa 2 postausta reissulta ja kertoilinkin kuvien kera niin Miamista, kuin San Diegosta.


Jere_Viinikainen_LA_LosAngeles_rannikko_huvipuisto_matkailu_reppureissu

IMG_3455

jere_viinikainen_lehti_haastattelu_miesten_blogit_muoti1

MARRASKUU

Marraskuu jäi blogin osalta todella hiljaiseksi kuukaudeksi, sillä koko kuun aikana ilmeistyi kaksi postausta. Aikalailla koko kuukausi vierähti USAn länsirannikolla Losin seutuja kierrellen ja kuvaillen. Marraskuussa julkaisin matkaltani yhden postauksen Losin rannikoseudusta, ja ai että alkaa jo nyt olemaan ikävä noita maisemia ja lämpötiloja! Tän lisäksi musta oltiin marraskuun aikana tehty elämäni ensimmäinen juttu lehteen, ja pakko sanoo, että aika hullulta tuntuu, että mä oon lehdessä kertoillu mun pukeutumisesta, antanut vinkkejä loppu syksyn pukeutumiseen, sekä kertoillut mun valokuvausjutuista!


jere_viinikainen_LA_LosAngeles_matkailu_reppureissu1

Image7_olin_usassa1

Image14blogi

jere_viinikainen_luonto_valokuvaaja_LA_LosAngeles_DTLA7

Untitled-1

jere_viinikainen_helsinki_Lindeberg_CalvinKlein_photographer2

jere_viinikainen_ellos_ss16_food1

JOULUKUU

Joulukuussa pääsin taas takaisin omaan postaustahtiini ja postauksia alkokin tulla sen 2-4 kertaa viikossa. Kotiin palattuani pääsin kunnolla paneutumaan myös reissukuviini, kirjoittelemaan postausta Losin sisämaasta, sekä julkaisemaan koko reissuni parhaimpia otoksia. Tän lisäksi joulukuussa ilmeistyi myös pari videota, joista toisessa tiivistin koko kuuden viikon reissuni kymmeneen minuuttiin ja toisessa kertoilin mun jouluperinteistäni. Ja tulihan sitä myös pysähdyttyä ihan täysin ja vietettyä mukavaa aikaa myös perheen ja tuttujen kanssa, sekä nähtyä paljon kohutun Nälkäpelin päätösjakso. Joulukuun aikana pääsin myös tutustumaan Elloksen ens kesän mallistoon ja koska kyseinen tilaisuus oli elämäni ensimmäinen vastaavanlainen hommeli, niin pitihän siitä hehkuttaa myös täällä blogin puolella, haha!Älyttömästion kyllä ehtinyt viime vuoden aikana tapahtua: kirjotukset, valmistuminen, videot, matkailua, valokuvailua, pari blogiehdokkutta, haastattelu lehteen, sekä 103 postausta tänne! Oon tainnukki tän jo joskus sanoa, mutta oon kyllä älyttömän kiitollinen siitä että multa löytyy tänne blogiin kirjattuna kaikki mun elämän tärkeet käänteet ja tekemiset. Huikeen iso kiitos siis myös teille, ketkä ootte taas vuoden verran jaksannu siellä ruudun toisella puolen mun (toisinaan turhiakin) höpinöitä lueskella ja kommentoida. OOTTE MAHTAVIA! Eiköhän tehdä näistä 366:sta päivästä vähintään yhtä mahtavat ku viime vuodesta!


Translate: 2015 was amazing year!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti