Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

27.1.2016

TIME FOR MYSELF

jere_viinikainen_photographer_omakuva_art_fedora

jere_viinikainen_photographer_omakuva_art

jere_viinikainen_photographer_omakuva_art_fedora1

jere_viinikainen_photographer_omakuva_art1

Hellou!

Mitä teille kuuluu? Mulle kuuluu ihan hyvää. Ihan hyvää. Kuukausi on kohta vierähtänyt vuotta 2016 ja mun elämässä ei oo tapahtunut vielä mitään maata mullistavaa ja jollain tavalla se stressaa mua. Joo, oonhan mä kävässyt pikasella reissulla Tallinnassa, pari kertaa Helsingissä, viettänyt mahtavia iltoja kavereiden kanssa ja nautiskellut parin viikon ajan yksinasumisesta. Mutta silti mitään odottomatonta ja huikeeta ei oo vielä tapahtunut. Mä oon tosi spontaani tyyppi ja mä tykkään tehdä asioita ajattelematta niitä sen enempää ja jotenkin mä oon tässä alkuvuoden aikana odotellut semmosia täkyjä, joihin mä oisin päässy tarttumaan ja sitä kautta kokemaan ja tekemään jotain ihan uusia asioita. Se tapahtumattomuus on ollu tietyllä tapaa ahdistavaa.

Näistä fiiliksistä ja tekemisistä oon myös kertoillu mun snäpissä (@jereviinikainen) ja pakko sanoa, että mun tän hetken stressin lähde on jopa mun mielestä melko koomisen oloinen. Nyt kuitenkin on aika mennyt eteen päin, koulujen ennakkotehtävät julkaistu ja nyt pitäisikin saada keskitettyä ajatukset niihin. Jotakin huikeeta tulee vielä tapahtumaan. Pakko.

Nää kuvat on otettuu spontaanisti. Yhtenä iltana tuli kuvausfiilis, huone muuntautui studioksi, lakanat nousi seinälle ja kamera lauloi. Itsensä kuvaaminen keskellä yötä on rentouttavaa. Se on melkein ku terapiaa: vaan sä, sun liikkeet ja ilmeet ja päässä vilisevät ajatukset...

Spontaanisti...


Translate: Hi! How´s your doing? I´m doing okey. Okey. There´s nothing special happening in my life at the moment and that´s kind of stressful.Yeah I know, I´ve visited in Tallinn and Helsinki and spent awesome evenings and nights with friends of mine in January, but that´s not what I mean.  I´m really spontaneous person and I like to do things without thinking first. I´ve been waiting some cool stuff appearing in front of me, but nothing like that has happened yet and that´s kind of stressful. I know, it might sounds a little comedy, but still these are the thoughts I´ve been twiddle in my mind recently. 
Something cool is going to be happen. That´s the fact...
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti