Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

15.2.2016

I HAVE A FEVER

jere_viinikainen_dexter_sarja_elokuva

jere_viinikainen_dexter_sarja_elokuva1

jere_viinikainen_dexter_sarja_elokuva2

Moikka moi!

Terkut täältä vällyjen alta, tai noh, jos totta puhutaan niin tietokoneen ääreltä mussuttamasta jogurtilla kuorutettuja pähkinöitä... Mulla on tässä jo varmaan viimeisen viikon verran ollut semmonen fiilis, että ihan ku mä olisin tulossa kipeeksi ja en tiiä teistä, mutta mun mielestä tommonen välitila on ehkä ärsyttävintä ikinä: et perjaatteessa oo täysin terve, muttet kuitenkaan kipeäkään. Viikon päivät siinä sitten meni ja nyt täytyy myöntää, että en taida minäkään täysin immuuni flunssapöille olla.

Mä oon tosi harvoin kipeenä ja en kyllä edes muista, milloin mulla olisi edellisen kerran noussut kuumetta tai muuten ollut kipeä olo. Mutta toisaalta tänä vuonna on kuulemien perusteella ollut jotenkin erityisen paljon flunssaa liikkellää (?), joten ihmekkös tuo. Tän sairausloman mä alottelin olkkarissa peiton alta Dexteriä katsellen ja pakko vaan jälleen todeta, että se sarja on koukuttava! Telkkarin katselun lisäksi oon myös jälleen pitkästä aikaa vaan kulkenut kamerani kanssa ympäri kotia kuvaillen ihan arkipäiväisiä juttuja omaksi ilokseni, ihastellut laskevaa arinkoa, sekä tietysti kuunnellu Spotifyin antimia. Voisikin sanoa, että tänään on otettu rennosti.


Mitä muuten te tykkätte duunailla kipeenä ollessanne?


PS. Pähkinä-ähky on tässä vaiheessa todellinen...
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti