Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

18.2.2016

INKIVÄÄRISHOTTI - VIRTAA PÄIVÄÄN

jere_viinikainen_inkivääri_lime_shotti1

jere_viinikainen_inkivääri_lime_shotti3

jere_viinikainen_inkivääri_lime_shotti2

jere_viinikainen_inkivääri_lime_shotti

Resepti:

½ Lime
pala inkivääriä

1) Kuori ja raasta inkiväärin pala ja purista raastettu mössö siivilän läpi lasiin. 
2) Lisää lasiin puolikkaan limetin mehu ja sekoita
3) Kulauta kurkusta alas, irvistele ja aloita päiväsi!


Hellurei!

Kuten tässä postauksessa jo kertoilinkin, niin meikäläinen on tällä hetkellä flunssan kourissa. Mun on pakko myöntää, että kun mä (niinä harvoina kertoina) oon kipeä, ni mä oon todellinen Drama Queen ja mun olotilasta kuulee kyllä jokaikinen, hehe... Tän lisäksi mä uskon aina siihen, että tunkemalla suusta alas yhtä sun toista terveysmömmöä, saa paranemisprosessia nopeutettua ja senpä takia oon tässä viime päivinä kitannut kurkastani alas niin vitamiineja, teetä, hunajaa, kuin tietysti inkiväärishotteja. 

Tutustuin inkiväärishotteihin ekan kerran Jungle Juice Barissa ja se teki suoraan sanottuna lähtemättömän vaikutuksen. Kun semmosen terveysshotin kittaa kurkusta alas, ni naaman vääntely ja sisällä myllertävä tunne kertoo kyllä vahvasti siitä, että jotakin hyvää on elimistössä tapahtumassa. Tän kokemuksen myötä mä innostuin myös itse väsäilemään vastaavia shotteja ja yhdessä vaiheessa mun päivät lähtikin pääsääntöisesti käyntiin kyseisellä inkiväärishotilla. Tämä tapa kuitenkin pikku hiljaa alkoi menettää hohtoaan, kunnes nyt taas sairauslomalla päätin ottaa sen jälleen osaksi aamutoimiani ja pakko sanoa, että mä tykkään! Jos ei tämmösellä shotilla lähde päivä käyntiin, ni ei sitte millään :D


Ootteko te maistaneet inkiväärishotteja, 
entä mitä teidän makuhermot on kyseisestä terveyspommista mieltä?
SHARE:

1 kommentti

  1. Anonyymi12/02/2018

    Hello.This post was extremely interesting, especially since I was looking for thoughts on this topic last
    Thursday.

    VastaaPoista