Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

23.2.2016

OLEN MIETTINYT ELÄMÄÄ...

jere_viinikainen_valokuvaus_kevät_ajatukset2

jere_viinikainen_valokuvaus_kevät_ajatukset1

jere_viinikainen_valokuvaus_kevät_ajatukset

Moikka!

Oon viime aikoina miettinyt asioita. Oon miettinny sitä mitä mä haluun tehdä opintojeni kanssa. Oon miettinyt sitä, mitä mä haluan tehdä nyt. Oon miettinyt sitä, mistä mä tykkään ja mistä mä en tykkää, sekä sitä, millaisia asioita tekemällä mä saavuttaisin niitä asioita, joista mä tykkään. Niin ja, oonhan mä myös tietenkin miettinyt tätä mun blogia.

Mun mietiskelyiden myötä oon huomannu, että oon vähä niinku jämähtänny paikoilleen. Maailmaa menee eteenpäin, ihmiset kehittää itseään eri asioiden parissa ja silti mä vaan junnaan paikoillani. Mun tän hetkinen työ on uuvuttavaa ja vaikka raha onkin aina kivaa, ni silti mä mietin, mitä mä tekisin jos mulla ei olisi nyt töitä. Jos mulla olisikin täydellinen vapaus toteuttaa itteäni...

Oon huomannut, että olen viime aikoina ollut aikalailla tapojeni orja. Olen tehnyt asioita, joita oon tottunut tekemään ja makoillut turtana siinä tunteessa, että kaikki on kunnossa ja ihan hyvin. Ihan hyvin. Vajaa viikko sitten mulle tuli kuitenkin yhtäkkiä semmonen fiilis, et nyt mä haluun saada mun elämään jotakin sisältö. Semmonen fiilis, että nyt mä haluun alkaa tekemään niitä asioita, joiden alottamista oon pitkittänyt ja pitkittänyt. Semmonen fiilis, että nyt mä haluun kehittyä johonkin suuntaan.

Nää pohdinnat on myös johtanut siihen, että mä haluan kehittää myös tätä mun about 2.5 vuotiasta blogiani johonkin suuntaan. Viimeisen vuoden mulla on ollut aikalailla sama kaava sen suhteen, mitä oon täällä julkaissut. Oon pyrkinyt pitämään täällä julkaistut kuvat pääosin muodissa ja (taitteellisemmassa) valokuvauksessa ja keskittänyt lifestyle osion tekstin muotoon. Nyt on kuitenkin aika antaa uusien tuulien puhaltaa ja olenkin pohtinut sitä, että mitä jos toisinkin lifestylen astetta tärkeämmäksi osaksi mun blogia. Mitä jos satunnaisesti nostaisinkin sen lifestylen sieltä kirjainyhdistelmistä kuviin ja julkaisisin muotiin ja valokuvaukseen painottuvien postausten lisäksi myös täysin lifestyleen painottuvia postauksia. Tai mitä jos satunnaisesti tulisikin juuri tämänkaltaisi postauksissa, joissa pääosassa ei olisikaan niinkään ne kuvat, vaan teksti? Tän lisäksi oon myös asettanut itselleni tavoitteita niin tän blogin, kuin päivittäisten askareitteni suhteen ja täällä blogin puolella se tarkoittaa nyt sitä, että haluan luoda itselleni jonkinlaisen aikataulun postaustahtiin. Haluun nimittäin haastaa itteäni kuvailemaan ja kirjoittelemaan enemmän, sillä mä tiiän sen, että mä nautin kummastakin jutusta ihan älyttömästi aina ku mä vaan saan aikaseks tehtyä näitä asioita. Näin aluksi haluan lähteä liikkeelle sillä, että blogiini ilmestyy jatkossa vähintään 2 postausta viikossa!


Mikä asia teitä kiinnostaa mun blogissa, mikä saa teidät lueskelemaan meikäläisen höpinöitä?
Kiinnostaako teitä mun pukeutuminen, valokuvat, päivittäiset askareet ja näin ollen lifestyle puoli, 
vai kentien kaikki nää?
SHARE:

3 kommenttia

 1. Mä tykkään lifestylesta! Ihan vaan sellasta perus päivittäistä höpinää löpinää on kiva lukea :)

  VastaaPoista
 2. Täälläki kamppaillaa oman elämän mietteiden ja haasteiden kanssa :D täytys löytyy ammatti ja työ mikä soveltuu itselle parhaiten ja tehä itselle tärkeitä asioita :) aikaahan on mutta ei loputtomasti. Kuitenkaan. Vaikka mikäpä kiire valmiissa maailmassa :D juurikkn itsensä haastaminen on hyvä keino päästä eteenpäin :) itse aloitin bloggaamisen ja nyt on totaalisen inspiraation puutos päällä :/ kyllä se siitä herää kun istuu kirjoittamisen äärele :)

  Toteuta niitä asioita mitkä ovat sinulle tärkeitä! :)

  http://aktiivinensohvaperuna.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavallaan mahtava kuulla, että joku muukin painii samojen asioitten kanssa ku ite! Noh, asioilla on kuitenkin aina tapana järjestyy, tavalla tai toisella. Ei muuta ku tsemppiä sullekin tulevaisuuden suunnitelmien suhteen!

   Poista