Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

1.2.2016

THIS IS WHAT I WANT TO DO WITH MY LIFE

jere_viinikainen_valokuvaus_tuotekuva_skyo_tilaustyo

jere_viinikainen_valokuvaus_tuotekuva_skyo_tilaustyo3

jere_viinikainen_valokuvaus_tuotekuva_skyo_tilaustyo1

jere_viinikainen_valokuvaus_tuotekuva_skyo_tilaustyo4

jere_viinikainen_valokuvaus_tuotekuva_skyo_tilaustyo2
Photos for SKYO
PHOTOGRAPHY: Jere ViinikaineHellurei!

Vuoden 2015 loppupuolella mua kyseltiin kuvaajaksi aikamoiseen hommaan. Pienen pohdinnan jälkeen mä päädyin vastaamaan tarjoukseen myöntävästi ja siitä alkoikin sitten aikataulujen järkkäily. Asiat lähti aika mukavasti rullailemaan ja pian mä sitten istuinkin yksin jännityneenä (hyvä että sain edellisenä yönä edes nukuttua, haha) kuvauspaikalle suuntaavassa bussissa. Tärkee kuvauspäivä lähti näyttävästi käyntiin, kun onnistuin hyppäämään bussista ulos keskelle peltoa noin 15 kilometrin päähän kohteesta, liftasin kyydin lähimmälle juna-asemalle, matkailin junalla kuvauspaikan viereiselle asemalle ja jatkoin siitä autokyydillä itse kuvauspaikalle reilusti myöhässä... Mutta hei, ainakin mä pääsin perille!

Kuvauspaikkana toimi Suomen kosmetologien yhdistyksen opisto, jolle mun oli tarkoitus saada kuvattua uudet kuvat nettisivuille. Vaikka mä en noista kuvattavista asioita kamalasti tiedä, ja muutenkin kyseessä oli mun elämäni ensimmäinen ns. virallinen kuvauskeikka, ni pakko sanoa, että hauskaa oli, saatiin hyvällä porukalla homma aika kivasti ja onnistuneesti pakettiin ja ton  päivänä aikana kyllä tarkentu myös käsitys siitä, että tää on oikeesti sitä mitä mä haluun tulevaisuudessa tehä!Mitä mieltä sä oot postauksen kuvista, toppi vai floppi?
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti