Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

1.3.2016

HELSINKI IS THE PLACE TO BE

jere_viinikainen_lifestyle_blogger_helsinki

jere_viinikainen_lifestyle_blogger_helsinki1

Moikka moi!

Oon varma, että ainakin te, jotka ootte meikäläisen blogia seurailleet pidempään, ni tiedätte sen, että mä vietän kohtuullisen paljon aikaa Helsingissä. Voisikin sanoa, että vähintään sen pari kertaa kuussa tulee kyseisillä seuduilla piipahdettua. Olipa sitte kyseessä se, että pitäisi saada päiviteltyä vaatekaapin sisältöä, se että haluis käydä leffassa, tai vaikka vaan se, että tekee vapaapäivänä mieli tehdä jotakin muuta ku makoilla sängyn pohjalla, ni meikäläinen tuppaa usein hyppäämään Helsinkiin suuntaavaan junaan. 

Näin kävi myös viime viikolla, kun päätin lähteä Helsingin suunnille jälleen kerran vaan pyörimään ja ihmettelemään ja pakkoa sanoa, että kyseinen päivä oli mahtava! Mun päivä alko junamatkalla Helsinkiin ja siitä sitten kipitinkin Facebookin Messengeriä vilkuillen Stockalle, jossa mun oli määrä nähdä eräs ihminen, johon itse asiassa tutustuin Hollywoodin hostellissa! Siitä me sitten matkatkiin yhdessä kahvilaan vaihtelemaan kuulumisia, sekä tietysti kertoilemaan toistemme matkahaaveista ja näin ollen kasvattelemaan matkakuumetta, haha!

Tän parin tunnin juttutuokion jälkeen mun matka jatkui pariksi tunniksi kauppojen valikoimaa ihastelemaan. En tiiä oonko sanonnu tätä teille aikasemmin, mutta mä oon semmonen tyyppi, että mä voisin kierrellä kaupoissa kattelen vaatteita ja muita juttuja vaikka koko päivän tietäen sen, että mä tuskin tulen tällä kertaa mitään ostamaan. Illan hämärtyessä oli aika suunnatta Gantin järjestämään tilaisuuteen, joka oikeastaan toimi tällä kertaa mun tekosyynä Helsingissä vietettyyn päivään. Gantin tiloissa pääsimme pienellä porukalla kattelemaan tän kevään mallistoa ja syömään supersuper hyviä herkkuja (ihan harmittaa, että mä en tajunnu ottaa niistä kuvia, nam!), sekä tietysti vaihtelemaan ajatuksia ja mietteitä niin vanhojen tuttujen (lue: kerran aikaisemmin tavatun tutun...), ku sitte uusienkin tuttavuuksien kanssa ja kiitos Iriksen ja muitten paikalla olleiden, mulla oli ihan älyttömän hauska ilta!

Tän kevyen yhdeksän Helsingissä vietetyn tunnin jälkeen mun olikin sitten aika taas tuttuun tapaan juosta pikajuoksijan lailla junaan ja matkailla Hyvinkään aseman kautta kotiin...PS. Oon nyt tullut siihen lopputulokseen, että koska mä haluan alkaa nostamaan mun blogin lifestyle puolta muodin ja valokuvauksen rinnalle, niin haluun pyrkiä jatkossa siihen, että postailisin about kerran viikossa tän kaltaisia höpinä-postauksia, joissa pääpaino toimii harkittujen asu- ja valokuvien sijaan ihan mun arkielämässä, päivän askareissa, tai mun mielestä mielenkiintoisten ajatusten ympärillä.
Ehkä mä kutsun tätä osiota mun päiväkirjaksi.
Ehkä...
SHARE:

1 kommentti

  1. Kiva tälläinenkin postaus, missä vaan kerrot kuulumisiasi! Mukavaa vaihtelua! :) Ja hirmu kivalta vaikuttaa sun päivä. Oon kans ihminen, joka voisi kierrellä loputtomiin niissä kaupoissa ilman että on tullut mitään ostamaan, mutta mää kyllä yleensä vahingossa teen melkoisen loven lompakkoon kuitenkin... :D

    http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista