Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

22.3.2016

SPRING

jerE_viinikainen_kevät_luonto_photography1

jerE_viinikainen_kevät_luonto_photography

jerE_viinikainen_kevät_luonto_photography2

Eilinen oli jotenkin erikoisen hyvä päivä. Kyllä, erikoisen. Mulla oli eilen siis tavallinen työpäivä ja oikeastaan koko alkuvuoden mun työ on tuntunut älyttömän puuduttavalta, tylsältä ja suoraan sanottuna vähän pakkopullalta. Eilinen oli kuitenkin poikkeus, sillä vuoro hujahti jostain syystä ihan siivillä ja koko työpäivän ajan mulla oli erityisen hyvä fiilis: mä hymyilin, olin energinen ja muutenkin mun päässä pyöri jotenkin erityisen positiiviset ajatukset.

Outoa. Erikoista. Kummallista. Ehkä eilinen oli merkki siitä, että auringon läsnäolo on tehnyt tehtävänsä, tai sitten tässä viikossa on muuten vaan taikaa...
SHARE:

2 kommenttia