Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

20.3.2016

TAKE TIME FOR THE SUNSET

jere_viinikainen_photography_katarina_kirvesmaki3

jere_viinikainen_photography_katarina_kirvesmaki4

jere_viinikainen_photography_katarina_kirvesmaki5

jere_viinikainen_photography_katarina_kirvesmaki1

jere_viinikainen_photography_katarina_kirvesmaki7

jere_viinikainen_photography_katarina_kirvesmaki6

jere_viinikainen_photography_katarina_kirvesmaki

jere_viinikainen_photography_katarina_kirvesmaki2
PHOTOGRAPHER: Jere Viinikainen

Hellou!

Meikäläinen vietti aiemmin tällä viikolla todellisen toimintapäivän Helsingin vilskeessä. Ohjelmassa oli pakollisten askareiden hoitoa, tuttuja näkemistä, sekä parit fiilispohjaset kuvaukset! Vaikka mä juoksentelinkin tukka putkella menemään lähes yhdeksän tuntia ja meinasin Helsingistä palatessani nukahtaa junaan, ni mulla oli ihan älyttömän mukava päivä!

Nää Katarinasta napsitut kuvat on otettu uspenskin katedraalin luona. Ollaan Katarinan kanssa törmäilty tätä kuvausreissua ennen vaan erilaisissa bloggaaja tapahtumissa, sekä juteltu Facebookin välityksellä jo jonkin aikaa siitä, että pitäisi valokuvaajina lähteä joskus yhdessä kuvailemaan. Noh, nyt tuo päivä koitti, me saatiin napsittua satoja kuvia toisistamme, sekä ikuistettua älyttömän magee auringonlasku. Toi paikka oli kyllä upee ja vaikka itte sanonkin ni ei näistä kuvistakaan kyllä hassumpia tullut, vai mitä mieltä ootte?


Katarinan blogi (klick)
SHARE:

2 kommenttia

  1. Onpas upeita kuvia, vau!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, huippua kuulla että sielä ruudun toisellakin puolen tykkäillään! :)

      Poista