Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

13.4.2016

E L I N T A R V I K E T E O L L I S U U S

jere_viinikainen_valokuvaus_lahti_lamk_amk_ennakkotehtava

jere_viinikainen_valokuvaus_lahti_lamk_amk_ennakkotehtava4

jere_viinikainen_valokuvaus_lahti_lamk_amk_ennakkotehtava3

jere_viinikainen_valokuvaus_lahti_lamk_amk_ennakkotehtava2

jere_viinikainen_valokuvaus_lahti_lamk_amk_ennakkotehtava1

Moikka moi!

Vihdoin ja viimein eletään siinä vaiheessa kevättä, että meikäläinen pääsee luvan kanssa julkasemaan tänä keväänä kuvattuja ennakkotehtäviä tänne blogin puolelle. Niille jotka ei vielä syystä tai toisesta tieneet, niin mä hain tänä vuonna Lahteen opiskelemaan valokuvausta ja näin ollen ennakkotehtävät koostuivat - yllätys yllätys - valokuvauksesta..."Tärkeä

Tee viiden kuvan kuvasarja mielestäsi tärkeästä (yhdestä) yhteiskunnallisesta asiasta."


Miltä elintarviketeollisuus näyttää kuluttajan näkökulmasta? Mistä meidän ruoka tulee ja miltä se valmiina tuotteena näyttää? Mitä kaikkea tapahtuu lehmän lypsämisen ja valmiin maitopurkin välissä, entä miten viljasta valmistuu leipä?

Näiden kysymysten pohjalta lähdin rakentamaa melko humoristista kuvasarjaa, joka näyttää kaiken sen, mitä kuluttaja näkee. Tiedämme mistä ruokamme on lähtöisin ja tiedämme, miltä kaupan hyllyllä oleva valmis tuote näyttää. Pitäiskö meidän muka tietää tästä kaikesta vielä enemmän?!PS: Vielä tää viikko aikaa osallistua huikeeseen arvontaan TÄÄLLÄ (klick)

PPS: Indiedays Blog Awards äänestys on nyt käynnissä ja oisin älyttömän kiitollinen, jos kävisit ehdottamassa mun blogia TÄÄLTÄ (klick)
SHARE:

7 kommenttia

 1. Anonyymi4/14/2016

  Minkä takia näitä ei olis saanu julkasta aiemmin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennakkotehtävien palautuspäivän takii oon halunnu pitää tehtävät täysin omana tietona siihen saakka, kunnes kaikki on täysin lukkoon lyötyä, enkä pääse tekemään enää mitää muutoksia mun palautettaviin töihin ym. :)

   Poista
 2. Meinasin hakea samaan paikkaan, hauska nähdä miten oot lähtenyt tota tehtävää pohtimaan! :) Mutta hyvän aiheen oot kyllä valinnut ja toteutus on ihan mahtava! Toivottavasti tehtävät tuottaa mieluisaa tulosta ;)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljo Kiia, ihana kuulla, että tää sarja iskee suhun! :)

   Poista
 3. Anonyymi4/15/2016

  Ihan loistavia kuvia, varmasti erotus eduksesi joukosta! Tsemppiä, toivottavasti koulupaikka irtoaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljo, sitä toivotaan peukut pystyssä :)

   Poista
  2. Hyvät kuvat! Tykkäsin! Toivottavasti pääset opiskelemaan!

   Poista