Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

1.4.2016

MAALISKUUN LEMPPARIT! | VIDEO

jere_viinikainen_youtube_suosikitHellou!

Jälleen kerran on saatu yksi kuukausi taputeltua purkkiin ja kesä sen kuin lähenee! Maaliskuu oli aika mukava kuukausi ja toisin kuin kuukausi sitten äänen ajattelin, niin sen aikana löysin yhden jos toisenkin uuden suosikin. Tänään onkin aika esitelle meikäläisen suosikkiasiat viime kuulta ja ottaa huhtikuu avosylin vastaan!
SHARE:

7 kommenttia

 1. Mulle tuli jotenkin Sampo Marjomaa mieleen tosta, miten selität käsilläs koko ajan :D Teen ite ihan samaa, oon sitte puhelimessa tai ihan irl jonkun kanssa tekemisissä xD Videolle peukku! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, jonkun verran on mun käsistä kuullu, mutta ei mua vielä ikinä oo Marjomaahan verrattu :D

   Siis joo, se on vaa joku juttu ja vaikka siihen kuinka yrittäis kiinnittää huomiota ni aina vaa ne kädet sieltä jostais nousee esille :D

   Poista
  2. Se meinaa vaan sitä, että on niin paljon asiaa, ettei suu kerkee sanoa kaikkea :D Sillon otetaan kädet avuks! :D

   Poista
 2. Siis eikä, oli ihan pakko tulla kommentoimaan, että oot jotenkin niin ihanan aito! Tykkäsin videosta kamalasti, oli tosi miellyttävä katsoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos älyttömästi Anniina, tämmöset kommentit piristää päivää älyttömästi! :)

   Poista
 3. Mitä mitä mitä, miks en oo törmännyt suhun ja sun blogiin aikaisemmin?? Sähän oot ihan huipputyyppi! Sun blogi on järjettömän magee ja susta huokuu just sellanen aitous ja oma tyyli. Iso iso peukku, rupesin seurailee ja oon sun uus #1 fani!

  http://monakirjoittaablogia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, kiitos älyttömästi! Iso peukku #1 fanille!

   Poista