Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

25.4.2016

THE FEELING OF THE INSPIRATION

jere_viinikainen_iba_indiedays_asu_lookbook1

jere_viinikainen_iba_indiedays_asu_lookbook2

jere_viinikainen_iba_indiedays_asu_lookbook3

jere_viinikainen_iba_indiedays_asu_lookbook5

jere_viinikainen_iba_indiedays_asu_lookbook4
PHOTOS: Roosa Mononen
WEARING:
JACKET: Tiger Of Sweden
SUNNIES: Junkyard XX-XY*
WATCH: Daniel Wellington
SHOES: Adidas
(*saatu)

Hellurei!

Jos joku ei vielä syystä tai toisesta tiedä (epäilen kyllä vahvasti), niin lauantaina vietettiin Indiedays Inspiration Daytä. Mä kirjottelinkin jo eilen kyseisestä päivästä ja mun oli aluksi tarkoitus jakaa kaikki päivän asiat yhden postauksen muodossa. Asiaa tuntu kuitenkin riittävän lauantailta sen verran paljon, että päädyin yhden romaanin sijaan jakamaan päivän tapahtumat asukuvista.

Lauantaina ilma juurikaan suosinut ja vettä sataa ropisi aikalailla koko päivän. Välillä enemmän, välillä vähemmän. Märkä maa ja pieni vesisade ei kuitenkaan menoa haitannut haitannut, sillä päädyttiin päivätapahtuman jälkeen ikuistamaan asumme kameran muistikortille. Kuvauspaikkana toimi kattilahallin seutu ja mä en oo ite ennen kyseisellä alueella pyörinyt, joten näin ensikertalaisena mun on pakko sanoa, että toi miljöö on älyttömän magee! Sadepilvistä huolimatta ilma oli lauantaina yllättävän lämmin ja nyt pääsikin niiden toppatakkien ja neuleiden sijaan pukemaan päälleen bomber takin ja pitkähihaisen t-paidan. Tohon komboon ku heitetään vielä arskat päähän, suljetaan silmät ja annetaan mielikuvituksen laukata ni melkein vois jo sanoa, että kesä on täällä...SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti