Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

2.5.2016

BLEHAT KAAKKOON


Postaus tehty yhteistyössä Instrumentariumin kanssa
Kuvat: Julian Schröpel, Sanni Riihimäki, Ville Malja 


Hellurei ja aurinkoista alkanutta viikkoa!

Toi ulkona vallitseva sää on saanut meikäläisen ihan täpinöihin ja lieko syynä sitten aurinko ja lämmin päivä, mutta oon saannut hoidettua tänään aika hyvin rästiin jääneitä hommia. Tällä kertaa ei kuitenkaan käydä läpi mun päivän tekemisiä, vaan hypätään reilu viikon takaiseen lauantaihin ja tarkemmin ottaen Indiedays Inspiration Dayhin ja Instrun pisteelle. 

Instrumentarium oli siis isona osana esillä Indiedays Inspiration Dayssä heidän uusien kehysten ja aurinkolasiensa kera. Pakkohan mun oli päästä aurinkolaseihin hullaantuneena (niitä kun löytyy erilaisia viikon jokaiselle päivälle...) ihastelemaan tän kesän kehyksiä ja tietysti kuvauttaamaan itteni malliston cooleimpien lasien kera. Noi mun päässä keikkuvat lasit oli muuten siitä erikoiset, että niiden sisäosa oli kirkkaan sininen ja tietyssä kulmassa se sitten paistoi sieltä esille tuoden aika kivan lisän muuten hillittyihin plehoihin.

Instrulla oli tänä keväänä esillä myös Solariksen aurinkolaseja ja niitä tutkaillessa silmään pisti se leikkisyys. Siis vitsit mitä värejä, kuoseja ja materiaalien yhdistelyä! Selvästi huomasi, että tän kesän trendeinä on legendaaristen pilottien lisäksi sporttiset ja samaan aikaan tyylikkäät kehyset, kirkkaat värit, sekä pyöret ja mahdollisesti peilipintaiset linssit. Silloin ku mä valitsen ittelleni aurinkolaseja jostakin muualta, kuin netin halvimmilta sivustoilta, niin tärkeimpänä kriteerinä on istuvuus. Ei oo mitään ärsyttävämpää, ku se, että arskat painaa tai on tippumaisillaan (tästäkin oon muuten saanut joskus asukuviin kommentin, jossa kehotettiin ostamaan uudet arskat sen takia, ku mun käsi oli joka kuvassa sangalla, haha). Istuvudeen lisäksi isona osana on myös ulkonäkö, sekä värit, sillä mulle blehat tuntuu olevan enemmänkin asuste, kuin auringon valon suodattaja...

Väreistä puheen ollen Instrun pisteeltä löyty myös Step Into The World -mallisto, jonka väriloisto räjäytti mun tajunnan. Siis se värien määrä ja eri sävyjen yhdistely tuo kyllä semmosta asennetta ja aurinkoisuutta asuun ku asuun, että huh huh! Näitten överi-värikkäiden kehysten lisäks mallistosta löyty kuitenkin saman tyyppisiä väriyhdistelmiä, ku mitä mun tossa kuvassa olevista: hillitty ulkopinta ja räväkän sävyinen sisäpinta ja senpä takia ton malliston lemppariksi muotoutukin Beirut -kehykset, joitten malli ja väritys oli ku mulle tehty: pyöreähkö malli tuo viimeistellyn ja leikkisän silauksen tylsähköön ja tummaan asuun ja sankojen värillinen sisäpinta puolestaan pirteyttä värikkääseen kesäasuun.

Vaikka kyseessä ei olisikaan yhteistyöpostaus, niin mun on yhteenvetona sanottava, että tän kesän trendit iskee muhun ihan kympillä: Malleilla ja väreillä saa leikitellä ja aurnkolasien tapaisilla pienillä asusteilla saa helposti luotua räväyttävän ja viimeistellyn lookin. Tähän loppuun me haluut yhdessä Instrun kanssa antaa teille alekoodi, jolla saa -25% alen kaikista silmä- ja aurinkolaseista. Sano siis oston yhdeydessä alekoodi FUZION ja hups hei, hinta laski saman tien! 
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti