Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

17.5.2016

BUSY WEEK

Huh huh, siitä on vierähtänyt päivä jos toinenkin, kun olen viimeksi tänne postausta rustaillut! Tää kuukausi on ollut älyttömän kiireinen ja tuntuu, että oon juossut viimeiset viikot tukka putkella pitkin maita ja mantuja hoidellen asioita ja tehden töitä. Pikku hiljaa alkaa asiat kuitenkin asettumaan paikoilleen ja jos kaikki menee nyt suunnitellusti ja aikataulun mukaisesti, niin 1.6 tekin pääsette näkemään nää jutut, joiden ympärillä oon viimeiset viikon työskennellyt, so save the date!

Viime viikko oli ehkä koko välivuoteni kiireisin viikko (Okei, no siihen ei kyllä kauheesti vaadita, mutta kuitenkin). Töitä riitti ja koko viikon ainoa vapaapäiväkin vierähti hujauksessa Helsingin vilskeessä. Lähdin siis viime torstaina pyörähtämään Helsingissä ja ai vitsti, se on kyllä kaunis kaupunki näin kesäaikaan: Aurinko paistoi, vihertävät puut reunusti katuja, kukat kukkivat ja ihmiset viettivät aikaa puiston penkeillä rupatellen. Mä niin vielä joku päivä muutan sinne!

Torstaina hyppäsin siis Helsinkiin suuntaavaan junaan ja Helsingin asemalle saavuttuani olikin aika suunnatta Marsaanalle tutustumaan uusiin hiustuotteisiin. Kiertelyn ja kaartelun jälkeen mukaani olikin tarttunut yksi jos toinekin hiusten hoitoon käytettävä puteli ja tähän väliin on muuten pakko sanoa, että mun puhki käsitellyt hiukset on noiden tuotteiden käytön jälkeen ku uudesti syntyneet! Kiinnostaisko teitä muuten postaus, jossa kertoisin vähän mun hiustenhoidosta ja tuotteista jotka mä oon todennut toimiviksi?

Marsaanalta olikin sitten aika suunnatta kaupoille ja muutenkin vaan ihastelemaan kesäistä Helsinkiä.  Koska en tällä kertaa saanut ketään hyppelemään meikäläisen kameran eteen, niin päädyin leikkimään yksinäni turistia ja kuvailemaan kattojen kulmia ja kukkapenkkien loistoa. Tän mun oman turistikierroksen jälkeen olikin sitten aika hypätä takaisin Hyvinkäälle suuntaavaan junaan ja näin ollen palata takaisin arkeen ja töiden pariin. Vaikka kiirettä pukkaa ja kaikki asiat tuntuvat kasaantuvan yhdeksi keoksi mun eteen, ni kyllä tää tästä. Lopussa kiitos seisoo...


Save The Date 01.06.2016
SHARE:

1 kommentti

  1. Ihania kuvia, ja tsemppiä viikkoon! :) Kohta on silleen kunnon kesä ja kaikki tuntuu paremmalta! ^^

    ❀ Cinderella Days ❀

    VastaaPoista