Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

12.5.2016

SYÖN JAPANILAISIA KARKKEJA! | VIDEO

Mä en tiedä mitään parempaa, kuin hyvä ruoka. Matkustellessakin mua kiinnostaa päästä tutustumaan turistinähtävyykisen sijaan  niihin paikallisiin ruokiin, makuihin ja ylipäänsä niihin paikallisiin tapoihin. Oon aina ollut avoin uusille asioille, maistellut kaikkea paahdetuista heinäsirkoista etanoihin ja ylipäänsä ollut tosi kokeilunhaluinen eri asioiden suhteen.

Tän viikon videossa onkin aika pistää makuhermot koetukselle ja maistella täysin uudenlaisia makuyhdistelmiä japanilaisten herkkujen ja karkkien muodossa. Pakko myöntää, että vaikka noitten herkkujen joukosta löytykin ihan kamalia makuja, niin oli kyllä älyttömän kiva päästä maistelmaan ihan uusia ja vieraita juttuja! Aika rientää nyt kuitenkin sitä vauhtia, että on aika jättää nää höpinät siksee, päästää teidät videon kimppuun ja suunnatta itse juna-aseman kautta Helsinkiin yhden kivan jutskan pariin, see you soon!


Ooksä maistannu videolla näkyviä juttuja, 
entä onko japanilainen makumaailma sulle muuten tuttu?
SHARE:

5 kommenttia

 1. Haha aivan mainio idea videolle! Noi vihreet kitkatit jäi kyl mietityttää. Mun työkamu toi niitä joskus mukanaan ja sillon pakkauksessa luki wasabi, joten jos ne maistui vähän hapattuneelta kermalta niin sit oli varmaan niitä :D Oma reaktio niissä oli ainakin ihan sama, ettei osannu oikein sanoa hyväksi tai pahaksi.. ja btw. onko kukaan sanonut et muistutat puhetavaltasi tosi paljon Maria Veitolaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että siellä ruudun toisellakin puolen tykkäillään, sillä tätä oli kyllä älyttömän kiva kuvatakkin! En kyllä osaa noista kitkatesita sanoa, sillä mun mielestä ne haisi aikalailla samalta ku oreot, joiden maku oli kuitenkin matcha, voi toki olla että oon väärässäki :D

   Haha, ei oo kyllä kukaan aikasemmin tommosesta sanonnu :D

   Poista
 2. Anonyymi5/13/2016

  Loisto video! (katseltiin sitä yhdessä meiän japanilaisen vaihtarin kanssa, haha) Nuo vihreät kitkatit on just parhaita, ja ne on siis muuten matchajauheesta, ja siis kaikki tuommoiset merilevä "sipsit" on kyllä kanssa parhautta. Mutta herkullisimmat japsiherkut oot kyllä jättänyt ostamatta, sillä semmoisia suolaisia keksejä tiesmillä täytteillä löytyy laidasta laitaan, ja ne jos mitkä, on herkkua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no mut sithän sieltä löytyy selvästi oikeen japanilaisten herkkujen ammattilainen ruudun takaa :D
   Joo siis toi kaikki merilevä hommelit oli kyllä älyttömän hyviä ja nyt ku sanoit noista suolaisista keskeistä, ni alko kyllä houkuttelemaan ihan älyttömästi. Ehkä niitä on vielä joku päivä pakko kokeilla :)

   Poista
 3. Vihreä tee menee, mutta se tosiaan riippuu missä muodossa :D Esim matcha-pirtelö on aivan älyttömän hyvää ! Noi viimeset ei ainakaan pakkauksen perusteella ollut Japanista, vaan Thaimaasta :) Japanista tulee aivan älyttömän hyviä juttuja - samoin Koreasta. Jos sua kiinnostaa, voit kurkata mun pari postausta samasta aiheesta tämän linkin takaa

  VastaaPoista