Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

21.6.2016

JASMIN´S GRADUATION PHOTOS

Malli: Jasmin Vilmusenaho


Alkukeväästä sain eräältä vanhalta tutultani viestiä, jossa kyseltiin, kiinnostaisiko meikäläistä lähteä ikuistamaan hänen viralliset ylioppilaskuvat. Pienoisen pohdiskelun jälkeen vastasin pyyntöön myöntävästi ja niin me sitten yhdessä lähdettiin kesäkuun alussa ikuistaman tuoretta ylioppilasta luonnon helmaan. Nää kuvaukset sujui ihan mahtavasti ja perinteisten kuvien lisäksi päätettiin kokeilla myös jotain uutta ja jännää. Vaikka osa meidän kokeiluista meni hieman mönkään, ni kyllä sieltä löyty muutama helmikin ja magee kokonaisuus saatiin muistikortille ikuistettua, vai mitä mieltä te ootte?

Mikä kuva on teidän suosikki?


SHARE:

4 kommenttia

 1. Upea malli ja upeita kuvia! Mä tykkään varmaankin eniten tuosta kolmanneksi ylimmästä kuvasta, jossa ylioppilasneitonen kurkottelee sillan kaiteen yli tulevaisuuteen mietteliäänä katsellen. Siinä on jotenkin ihanan pysähtynyt ja lempeä tunnelma! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Ulla, malli oli kyllä upea! Toi kolmanneks ylin on kyllä varmaan yksi meikäläisenkin suosikeista, jotenkin siinä tuntuu loksahtavan kaikki hienosti kohdilleen :)

   Poista
 2. Anonyymi6/21/2016

  tosi värittömiä.. väriä lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestäsi, nää on taas näitä makukysymyksiä ja omaan silmään miellytti eniten näissä kuvissa esiintyvä editti :)

   Poista