Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

3.6.2016

KAIKKI ON UUTTA, MUTTA MIKÄ ON MUUTTUNUT?Kuvat: Oona Linna


Nyt kun on saatu toivotettua teidät tervetulleeksi meikäläisen uusille nettisivuille, niin mikäs olisikaan luontevampi tapa jatkaa tätä meijän yhteistä taivalta, kuin kertoilla hieman näistä uudistuksista, joita tän blogin suhteen on tapahtunut!

Ehkä kaikkein merkittävin muutos näkyy blogin nimessä, joka piiitkän pohdinnan jälkeen koki aikamoisen muutoksen. Kaikkiaan lähes kolme vuotta mukana kulkenut Oman Elämäni Kuningas -blogi sai siis jäädä taakse ja nyt on aika ottaa blogimaailma haltuun omalla nimellä. Eniten tähän päätökseen vaikutti se, että haluan alkaa painottamaan tätä blogia enemmän ja enemmän valokuvakseen ja nyt saankin jaettu kaikki räpsimäni ruudut omalla nimelläni omille nettisivuilleni.

Valokuvauksesta puheen ollen blogini yläosasta löytyy nykyisin myös Categories -kohta, jonka alta pääsette etsiskelemään teitä kiinnostavia postauksia. Blogini on nyt ainakin aluksi jaettuna kolmeen aihealueeseen: Valokuvaus, miesten muoti ja lifestyle. Eli jos teitä ei syystä tai toisesta voisi vähempää kiinnostaa se, miltä mä näytän ja millaisia vaatteita käytään, niin voitte nyt huoletta skippailla asukuvat ja seurailla vaikka mun päivittäisiä tekemisiä lifestyle -osion kautta. Categories -kohdan lisäksi yläpalkista löytyy uutena myös hakukohta, jota hyödyntämällä pääsette etsiskelemään juuri niitä tiettyjä postauksia kuukausien tai vuosien takaa. Näiden kohtien lisäksi sieltä löytyy edelleen tuttuun tapaan Contact -sivu, jota kautta saatte meikäläiseen privaatisti yhteyden, sekä About -sivu, josta pääsette tutkailemaan mun reilu kahden vuoden mittaisen blogimatkan aikana tapahtuneita saavutuksia.

Siinä oli ehkä ne näkyvimmän uudistukset. Tän lisäksi nää uudet nettisivut on nyt myös mobiiliystävälliset, eli nyt ei muuta ku puhelin käteen ja uusia sivuja selailemaan! Tää oli vanhaan ulkoasuun ehkä se kaikista merkittävin uudistus, sillä ei ole oikeasti mitään ärsyttävämpää kuin se, että blogia lueskellassa joutuu aina selailemaan ne uusimmat postaukset koneella, kun ne ei syystä tai toisesta toimi puhelimen ruudulla. Nyt te pääsette puhelimella selailtaessa kurkkaamaan uusien postausten lisäksi sivun alaosasta myös mun kaikki sosiaalisen median kanavat ja Follow Me -kohta onkin ehkä se kaikista yksinkertaisin reitti eksyä katselemaan mun uusimmat videot Youtuben puolelta, tai kurkkaamaan tuoreimmat kuvat Instagramista.

Siinä taisi olla ne kaikista suurimmat muutokset, mitä mun blogi tän uudistuksen aikana koki ja nyt mä taidan päästää teidät rauhassa pyörimään näille uusille sivuille, jotka on muuten hieman erilaiset puhelimella ja tietokoneella katseltuna: Ihmetelkää, klikkailkaa, kommentoikaa ja kertokaa mikä toimii ja missä olisi vielä parannetavaa.


HUOM: Nyt kun blogini osoite on muuttunut, eivätkä uusimmat postaukset näy enää Bloggerissasi, niin suosittelen toimimaan seuraavasti: Kopio blogini linkki ( http://jereviinikainen.fi ) ja liitä se Bloggerissa lukuluetteloosi. Näin saat taas uusimmat postaukset ensimmäisten joukossa luettavaksesi.
SHARE:

1 kommentti

  1. Hah mietinkin pääsykokeissa miksi näytit niin tutulle :D

    VastaaPoista