Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

16.6.2016

THE EXTRAORDINARY DAY


Hellou!

Nyt on aika lennättää luonnoksista vapauteen postaus, joka sai pari päivää sitten väistyä TÄMÄN postauksen tieltä. Nyt viime päivinä mun fiilis on ollut jotenkin hyvässä nousussa: oon tavannut uusia ja joten älyttömän inspiroivia ihmisiä, viettänyt aikaa ystävien ja perheen kanssa ja koittanut pikku hiljaa vieroittautua liiallisesta somen käytöstä (se kun tuppaa nykyään olemaan läsnä ihan liian monissa tilanteissa, haha)

Nyt on kuitenkin aika hypätä muutamien päivien taa erääseen älyttömän mukavaan Helsingin vilskeessä vietettyyn päivään. Kyseinen päivä lähti tuttuun tapaan liikkeelle junamatkalla ja asemalla mua odottelikin eräs hyvä tuttu, jonka kanssa ei oltu aikoihin törmäilty. Siinä sitten vaihdettiin kuulumiset useiden kuukausien takaa ja kuvailtiin aika mageita juttuja. Onnistuneen kuvauskeikan jälkeen oli aika suunnata yhdessä Lidlin muotinäytökseen. Kyllä, luit ihan oikein: Lidlin muotinäytökseen. 

Eli me oltiin saatu kutsut kyseiseen näytökseen, joka itseasiassa järkättiin Yrjönkadun uimahallissa ja pakko myöntää, että paikka oli huikea! Lava oltiin viritetty altaan päälle ja sieltä me sitten kamerat ojossa seurailtiin mallien kävelyä uimahallin toisesta kerroksesta. Tän vähintääkin mielenkiintoisen muotinäytöksen jälkeen oli aika suunnatta pienessä vesisateessa Savoyn kattoterasille ihastelemaan ihan tajuttoman upeita maisemia, syömään älyttömän hyvää ruokaa (nam), juomaan kuohuvaa, tutustumaan uusiin ihmisiin ja hipelöimään BikBokin tulevaa mallistoa. 

Savoyn kattoterassilla vierähti aikamoinen tovi ja kättä tuli puristeltua yhden jos toisenkin tutun ja tuntemattoman kanssa ja tää sosiaalistuminen onkin ehkä yksi parhaista jutuista tän kaltaisissa tilaisuuksissa. Keskustasta meidän matka jatkui sitten Kattilahallille seurailemaan Lahden Muotoiluinstituutin järjestämää muotinäytöstä ja toisin kuin seuralaiseni kohdalla, niin tää oli meikäläisen ensimmäisen kerta kyseisessä muotinäytöksessä. Tai noh, jos totta puhutaan niin elämäni toinen kerta missään muotinäytöksessä heti aiemmin olleen Lidlin näytöksen jälkeen. LAMKin näytöksestä jäi kuitenkin älyttömän hyvä fiilis ja oli jotenkin tosi kiva päästä seurailemaan suomalaisten luomia luomuksia ja huomaamaan, miten ammattimaisesti tämänkaltainen näytös oli onnistuttu järkkäämään. LAMKin muotinäytös järjestetään muuten joka vuosi ja tilaisuus on avoin kaikille, joten jos sieltä nyt löytyy joku, jota muoti kiinnostaa ni en voi ku suositella ensi vuoden näytöstä! Voitte olla varmoja, että meikäläinen koittaa ainakin ens vuonna päästä paikalle.

Tän muodin täytteisen päivän jälkeen oli aika hypätä väsyneenä junaan ja palata lähes kahdeksan tunnin reissun jälkeen takaisin Hyvinkäälle ja siitä edelleen kotiin latailemaan kuvat koneelle ja nukkumaan.

Haha, nyt muuten kun luen tätä postausta läpi, niin tää vaikuttaa just semmoselta bloggaaja-liipa-laapa-elämä-on-täydellistä -postaukselta, mutta ei voi mitään: Toi päivä oli oikeesti ihan älyttömän kiva ja ennen kaikkea erilainen...
SHARE:

2 kommenttia

 1. Voi miten nättejä kuvia kaikki :) Ja vitsi toi Lidlin muotinäytöksen lava näyttää kyllä älysiistiltä!

  http://fasciner.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Linda! Ja joo, se oli kyllä huikea ja ennen kaikkea persoonallinen lava :)

   Poista