Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

1.6.2016

THE NEW BLOG
Tätä päivää mä olen odottanut kuin kuuta nousevaa! Kesäkuu on siis täällä ja se tarkoittaa sitä, että vihdoin ja viimein on aika julkistaa teille tää meikäläisen pieni projekti, jonka parissa oon nyt useamman viikon touhunnut. Ajatus tästä uudistuksesta on pyörinyt mun mielessä jo useamman kuukauden ja kun vihdoin ja viimein sain asiat loksauteltua paikoilleen ja pääsin työstämään unelmiani todeksi, ni voitte vaan kuvitella, miten vaikee mun on ollu pitää tää juttu teiltä ihanuuksilta salassa!

Moni teistä varmasti huomasi tässä kevään aikana sen, että mun postaustahti hieman hiipui ja lopulta viikonpäiviin ei mahtunut videon lisäksi kuin yksi kuulumispostaus kuvineen. Mun blogimotivaatio oli vuodenvaihteen tienoilla pienoisessa laskussa ja jotenkin tää homma vaan tuntu paikalleen jämähtäneeltä ja nähdyltä. Aika kuitenkin kului ja kevään aikana mun palo tätä hommaa kohtaan palasi ja mä tajusin sen, että tää on ihan oikeesti se mitä mä haluan tehdä ja mitä mä rakastan. Asioitten oli kuitenkin muututtava ja nyt jos koskaan oli aika tehdä päässä pyörineistä ajatuksista totta ja pistää näin ollen sivustot remonttiin!

Nyt kun yksi aikakausi on päättynyt ja toinen alkamaisillaan, ni en voi olla sanomatta, että meikäläisen motivaatio tätä hommaa kohtaan hipoo pilviä! Tästä alkaa Jere Viinikaisen taival, tervetuloa mukaan!

Video: Ella Viinikainen
Kuva: Oona Linna
Musiikki: Golden Vessel - Never Know
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti