Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

3.7.2016

ON AIKA LÄHTEÄ


Kello on tällä hetkellä 4.38 ja täällä mä suihkunraikkaana istuskelen tietokoneen ääressä. Reilu puoli tuntia ja sitten olisi aika hypätä matkalaulun kanssa autoon, suunnata hakemaan loput matkaseurueesta ja lähteä lentokentälle. Tajusin juuri, etten pahemmin ole täällä tästä matkasta puhunut, joten eikös siitä pari sanasta ole hyvä sanoa vaikka sitten lentokoneen lähdön aikaan, kuin ei milloinkaan.

Tästä siis alkaa meikäläisen lomareissu ja yhdeksän päivän ajan olisi tarkoitus tutustua niin Amsterdamin kanaaleihin, kuin Lontoon vilskeeseenkin. Tän reissun aikana saa kaikki työjutut jäädä unholaan, sillä nyt on tarkoitus vain ja ainoastaan lomailla. Pari postausta on onnistunut ajastamaan teille, joten pidetään peukut pystyssä, että kaikki on sen suhteen reilassa. Nyt ei kuitenkaan muuta kuin kamera kaulaan, kamat autoon ja menoks!


Ootteko te käynyt Amsterdamissa tai Lontoossa? 
-Heittäkäähän mehukkaimmat reissuvinkinne kommentin muodossa jakoon
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti