Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

15.7.2016

BACK TO BUSINESS


Moikka!

Meikäläisen vajaa kymmenen päivän reissu tuli pari päivää sitten päätökseensä ja nyt on aika palailla pikku hiljaa takaisin arkeen. Lomalleni päätin tietoisesti jättää sosiaalisen median osaltani sivuun ja postauksista saivat pitää huolen ennen lomaa rustaillut höpinät. Tää somesta otettu irtiotto tuntui kyllä älyttömän hyvältä, sillä vaikka tää homma, mitä mä blogin ja Youtuben puolella teenkin, on just sitä, mistä mä tykkään ihan älyttömästi, ni on tää kyllä välillä tosi stressaavaakin. Mä vaan jotenkin nimittäin aina tuppaan asettamaan itselleni tiettyjä tavoitteita ja muita odotuksia tän kaiken suhteen.

Loman jälkeen meikäläiseen iski pieni kesäflunssa, enkä ole tässä parin päivän aikana tehnyt oikeastaan muuta, kuin purkanut matkalaukkuni, siirtänyt kuvat kamerasta koneelle, nukkunut pitkään, sekä tietysti metsästänyt pokemoneja ympäri kaupunkia (Pokemon Go on ehkä koukuttavin peli ikinä, haha). Tän pikkusen flunssan takia mä päätinkin nautiskella tästä mun lomasta vielä pari päivää ilman sosiaalista mediaa ja alotankin loppujen (satojen) matkakuvien läpikäynnin vasta viikon taitteessa. 


Pitäkäähän kiva viikonloppu, mä ainaki pidän!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti