Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

5.7.2016

NÄIN MATKUSTAT JA SHOPPAILET EDULLISEMMIN!

Yhteistyössä Bonuswayn kanssa

Hellou!

Terkut täältä Amsterdamista, jossa olisi tarkoitus lomailla vielä pari päivää ja sen jälkeen jatkaa matkaa bussilla kohti Lontoota. Moni teistä, jotka on meikäläistä seuraillut pidempään, tietää sen, että mä rakastan matkusteltua. Jotenkin se, että pääsee tutustumaan uusiin kulttuureihin, ihmisiin ja ylipäänsä uusiin paikkoihin, on vaan jotain semmosta, johon mä oon valmis taloudellisesti panostamaan. Oon oikeastaan aina ollut ja varmaan tuun aina olemaan.

Reissatessa mulle on älyttömän tärkeetä suunnitella tarkasti matkabudjetit, sillä oon vuosien varrella huomannut sen, ettei onnistunut reissu määräydy sen mukaan, kuinka monta tähteä majapaikka on saanut, tai kuinka usein tulee istuttua iltaa hienoissa ravintoloissa. Suosinkin siis poikkeuksetta edullisia vaihtoehtoja ja viime syksyn reppureissuni jälkeen olenkin lämmennyt myös hostelleille, joissa edullisen hinnan lisäksi on huikea mahdollisuus päästä tutustumaan uusiin ihmisiin!

Matkabudjetin suunnitellu alkaa aina jo matkan varausta tehdessä. Eri sivustot tarjoavat nimittäin samoja vaihtoehtoja eri hinnoin ja välillä saattaakin törmätä tilanteeseen, jossa sama hotelliyö maksaa toisella sivustolla lähes tuplaten verrattuna siihen edullisimpaan vaihtoehtoon. Tän takia onkin aina hyvä olla skarppina sen suhteen, mistä ne hotelliyöt tai lennot loppuen lopuksi varailee. Hintojen vertailun lisäksi mulla on matkojen (ja oikeastaan kaikkien muidenkin netistä tilattujen asioiden) kohdalla ollut apuna jo parin vuoden ajan Bonusway, jota käyttämällä oon säästänyt aikamoisia summia netissä tehdyistä tilauksistani.

Bonusway on siis täysin ilmainen sivusto, jota hyödyntämällä on mahdollista tienata rahaa shoppailemalla. Omalla kohdallani tän kyseisen sivuston myötä olen säästänyt reissuja varatessani useita kymmeniä euroja, jotka voin nyt käyttää vaikka tuliaisten ostoon tai seuraavaan matkaani. Varasimme esimerkiksi Amsterdamissa sijaitsevan hotellin todella hyvään hintaan Hotels.comista ja koska Bonusway tarjoaa kyseiseltä sivustolta 5.00% bonuksen, säästimme Hotels.comin tarjoaman alennuksen lisäksi vielä lähes 30 euroa parin päivän majoituksesta! 

Oon siis käyttänyt kyseistä sivustoa itse jo tovin ja pakko sanoa, että vaikka mä en vieläkään oikein ymmärrä, miten on mahdollista, että jotakin nettisivua käyttämällä voi säästää suuria summia nettishoppailussa, niin kyllä mä vaan tykkään! Tai noh, kukapa ei tykkäis siitä, että voi saada ne satasen kengät vaikka kympin edullisemmin, tai majoittua hotellissa yhden yön pidempään ihan vaan sen takia, että on säästänyt kymppejä varaustilanteessa?

Syy tähän yhteistyöpostaukseen oli se, että mä voin todellakin seistä kyseisen yrityksen rinnalla ja nyt me halutaankin yhdessä Bonuswayn kanssa muistaa myös teitä siellä ruudun toisella puolen. Me tarjotaan nimittäin kaikille uusille rekisteröityneille 10 euron aloitusbonus. Sun ei siis tarvitse tehdä muuta kuin klikata ittes TÄSTÄ Bonuswayn sivuille, rekisteröityä ja hups hei, ensimmäisen tilauksen yhteydessä saat normaalin bonuksen lisäksi myös tuon 10 euroa.PS: Tää 10 euron arvoinen etu ei tuu kestämään ikuisuutta, joten vaikkei just nyt olisikaan asiaa nettikauppojen ihmeelliseen maailmaan, ni rekisteröitymällä nyt varmistat sen, että saat sitte ton kympin aloitusbonuksen ensimmäisen oston yhteydessä...

SHARE:

3 kommenttia

 1. Tämä oli ehdottomasti mielenkiintoinen postaus, kiitos! Bonuswaysta olen jonkun verran kyllä kuullutkin, mutta vähän hakusessa on ollut se, millaisia yhteistyökumppaneita Bonuswaylla on - Hotels.com tuli siis ehdottomasti isona positiivisena yllätyksenä! Meillä tosin taitaa upota enemmän rahaa lentoihin kuin varsinaiseen hotellimajoittumiseen, mutta pitää ehdottomasti alkaa tutkia tätä vaihtoehtoa enemmän. :)

  Kivoja päiviä Amsterdamiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Asta! Siis joo, Bonuswayllä on kyllä älyttömästi yhteistyökumppaneita ja ihan yllättävän paljon myös niitä matkailuun liittyviä sivustoja, joista löytyy niin lentoja, kuin hotellejakin. Nyt jos/kun ootte matkaa suunnittelemassa, ni pakko vinkata ebookersista, josta saa hotellien lisäksi myös niitä lentoja ja joka kaiken lisäksi löytyy Bonuswayn valikoimasta :)

   Mukavaa tulevaa reissua teille!

   Poista
  2. Yesss, tämä oli isosti plussaa! Kiitos! :) Meillä suuntautuu suurin osa matkoista miehen perheen luokse USA:n / Kaliforniaan, joten siellä majoituspuoli on kunnossa, mutta lentoihin joutuu upottamaan ihan kiitettävästi rahaa. Euroopassa tulee enemmänkin sitten taas tehtyä juuri näitä lyhyempiä pyrähdyksiä, joilla reissuun sekä lennot että hotelli ovat tarpeen. Ei siis mene millään tapaa hukkaan, yay! :)

   Ja hei, kiitoksia! :)

   Poista