Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

22.8.2016

KOKO ELÄMÄNI MUUTTUI | VIDEO
Niin se vaan on aika vierähtänyt siihen pisteeseen, että meikäläinen voi sanoa olevansa nyt virallisesti Lahtelainen! Eilen oli siis muuttopäivä ja pakko sanoa, että ikimuistoinen sellainen: Hissi oli juuri sopivasti remontissa ja muuttolaatikoiden ja muiden tavaroiden kanniskelu viidenteen kerrokseen oli melko mielenkiintoinen suoritus... Tästä kuitenkin selvittiin ja nyt mun asunto alkaa pikku hiljaa näyttämään varaston ja kodin sekamelskalta. Eiköhän tästä kuitenkin ihan koti muotoudu, kunhan saan noi kaikki laatikot purettua ja löydän kaikille tavaroille loogisen paikan tästä kämpästä. Olin muuten ajatellu, että voisin tässä jossain vaiheessa vähän esitellä mun kämppää ja sisustusta, kiinnostaisko teitä semmonen?

Tänään tosiaan alkoi myös koulu ja nyt voin reilu vuoden tauon jälkeen ilmoittaa olevani taas opiskelija. Vaikka tää päivä menikin aika väsyneissä tunnelmissa (kiitos jännityksen, joka valvotti viime yönä), ni kyl mun on pakko sanoa, että mä oon älyttömän innoisani tästä kaikesta ja innolla odotan sitä, mitä tällä koululla ja Lahdella on mulle annettavaa! En malta odottaa, mitä nää vuodet tuo tullessaan ja millaisia kursseja ja projekteja tässä lukuvuosien varrella on tiedossa! Jännää!


Ihanaa viikon alkua teille!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti