Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

16.9.2016

BOY WITH BALLOONS

PHOTOS: Iris Haapanen
WEARING:
CAP: Adidas
JACKET: Emmett
SHIRT: Weekday
JEANS: Junkyard XX-XY
SHOES: ?
WATCH: Kaarna 

 On hassua, miten ajatukset muuttuvat ajan saatossa ja miten aiemmin tärkeät asiat saattavat jossain vaiheessa tuntua täysin turhilta ja tarpeettomilta. Toisinaan tämä tarkoittaa eteen päin menemistä, toisinaan vain välivaihetta, jolloin asiaan vain ei yksinkertaisesti jaksa tai välttämättä sillä hetkellä edes pysty kiinnittämään huomiota. 

Mä olen viime aikoina elänyt osittain tämmösessä välitilassa pukeutumisen suhteen. Vaikka pukeutuminen, muoti ja trendit on ollut ja oikeastaan on edelleen lähellä mun mielenkiinnon kohteita, ni sitä ei vaan ole tehnyt mieli miettiä millaisissa asukomboissa sitä tallustelee menemään ja se onkin myös näkynyt (tai nimenomaan ei ole näkynyt) viimesten kuukausien aikana ilmestyneissä postauksissa. Nyt olo alkaa kuitenkin olemaan kuin uudestisyntyneellä ja onkin aika tuoda oma tyyli taas ihmisten ilmoille. Tällä kertaa ollaan mun tän syksyn luottovaatteiden parissa, tai noh, ainakin alerekistä löytyneen takin osalta, sillä siihen olen tässä jo muutaman käyttökerran aikana rakastunut ihan täysillä. Ja koska alkusyksyn lämpöasteet ovat vielä toistaiseksi sen verran koholla, niin pitihin se napata asuun myös viimeisiä kertoja mukaan t-paita, sekä mielipiteitä jakava kombo: sukat ja sandaalit...Sukat ja sandaalit, hot or not?
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti