Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

26.10.2016

FAVOURITE BLOGS

Reilu viikko sitten julkaisin postauksen, jossa pyysin teitä linkkailemaan mulle blogejanne kommentien muodossa. Nyt kun viikko on vierähtänyt ja kommenttiosio täyttynyt (yllätyin, miten paljo sieltä löyty aktiivisia bloggaajia. Jotenkin oon elänyt ihan siinä uskossa, että tää blogiskene on kuolemassa ihan täysin...) toinen toistaan erilaisimmista blogeista, niin on aika esitellä sieltä omat lempparit!

Kuvaa klikkaamalla pääset blogiin

HILJV on 16-vuotiaan Hiljan vuonna 2012 perustama blogi, joka on ajan saatossa muovautunut valokuvausblogiksi. Blogin sisältö koostuu pääosin toinen toistaan upeammista maisemakuvista, joita sitten tukee postausten lopusta löytyvät pienet tekstipätkät.


Kuviakin Kiinnostaa -blogia pitää 17-vuotias Orimattilassa asusteleva Lea. Lean blogi on vahvasti valokuvaukseen painottuva lifestyle blogi. Upeiden valokuvien seasta löytyy myös vinkein ja tietoiskuin varusteltuja postauksia, joita lueskellessa huomaa, kuinka paljon Lea todella tietää asioista, joita hän blogissaan käsittelee


Omalla nimellänsä blogiaan kirjoitteleva Roosa Mononen on jo joiden kuukausien takaa tuttu hahmo sosiaalisesta mediasta. Vaikka olen kyseiseen ihmiseen tutustunut vasta hiljattain, on hänen matkaansa ollut ilo seurailla, hän vaikuttaa selvästi tietävän mitä tekee ja mihin tähtää. Roosan muotiin painottuva blogi on paitsi inspiroiva, myös hiljattain uudistuneen ulkoasunsa myötä visuaalisesti erittäin miellyttävä.

2avlt5 on 21-vuotiaan Tartossa asuvan Annan kirjoittama lifestyle blogi, jossa valokuvat näyttelevät isoa roolia. Värikkäät ja aurinkoiset kuvat tuovat lukijalle hymyn huulille ja Annin postaukset ovat myös tavallista pidempiä ja näin ollen niiden selailuun onnistuukin uppoutumaan jotenkin ihan eri tavalla, kuin esimerkiksi muutaman kuvan ja lauseen mittaisiin fiilis-postauksiin.


Marianne S. on sisällöntuottaja, jonka tekemisiin olen kuluneiden kuukausien aikana satunnaisesti törmäillyt, mutta jonka blogiin en aiemmin ole eksynyt. Mariannen Picture Me -blogi on onnistunut kombo valokuvausta, muotia, rentoa elämää ja arjen pieniä tapahtumia. Blogin ammattimainen, mutta samalla kuitenkin mukavan rento ja huoleton tyyli iskee muhun jotenkin älyttömän hyvin ja pakko sanoa, ettei tuoreimpien postausten matkakuvista jää matkakuume tarttumatta...


Stay Fresh -blogin takaa löytyy 20-vuotias Jyväskylässä majaansa pitävä Marianne, jonka tekemisiä jää kyllä mielellään seurailemaan. Marianne jakaa blogissaan paitsi asukuvia ja muita upeita fiiliskuvia, myös ajatuksia ja vinkkejä liittyen ruokaan ja hyvinvointiin. Mun on pakko myöntää, että mä en pahemmin hyvinvointi blogeihin eksy, saati niitä jää seurailemaan, mutta tässä tapauksessa kyseinen aihealue on onnistuttu yhdistämään hienosti lifestylen ja muodin rinnalle


The Happiness Theory -blogi on 18-vuotiaan Miian väylä tuoda omia ajatuksiaan esille. Miia kirjoittelee omien sanojensa mukaan valokuvauksesta, veganismista, hyvinvoinnista, positiivisuudesta ja elämästä yleensä. Vaikka aiheet kuulostavatkin äkkiseltään sellaisilta, joita joka toinen bloggaaja postauksissaan sivuaa, on Miialla kuitenkin todella omanlainen ja hieno ote tähän hommaan. Blogin kuvissa on jotenkin tosi persoonallinen ja rento ote. Kaiken ei aina tarvitse olla täydellista ja moni blogista löytyvä kuva onkin (tai ainakin näyttää) rennolta fiiliskuvalta. Jotenkin se tässä viehättääkin: rento, omanlainen ja hyvää fiilistä levittävä blogi, jonka takana seisova Miia vaikuttaa aivan ihanalta!
SHARE:

10 kommenttia

 1. Paljon hyviä blogeja olet valinnut. Montaa noista blogista itsekin seurailen ja ihailen, mutta nyt löysin pari uutta hyvää blogia myös! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kiva kuulla, että sieltä löytyy muitaki, jotka löysi uusia tuttavuuksia selailtavaksi! :)

   Poista
 2. Kiitos paljon blogini esittelystä! Listalta löytyi myös pari itselleni vähän vieraampaa blogia, joihin täytyy kyllä tutustua tarkemmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti tutustua, upeita blogeja kaikki omalla tavallaan! :)

   Poista
 3. Kiitos paljon maininnasta! Olen tosi otettu!! :-)

  VastaaPoista
 4. Oooh kiitos paljon! <3 Täytyypi stalkata nuo muutkin blogit läpi jos löytyisi uutta luettavaa!

  PS Anna ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Kannattaa ehdottomasti käydä selailemassa! :)

   Poista
 5. Apua ihanasti oot kirjoittanut! Toivottavasti ens viikolla törmäillään blogigaalassa?? ;)

  VastaaPoista
 6. Voi ihana kiitos kauniista sanoista! ♥ Huippu blogi tämä sinunkin! :)

  VastaaPoista