Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

8.10.2016

KIITOS KULUNEISTA VUOSISTA


Tässä viimeisten viikkojen aikana on tapahtunut aika isoja asioita meikäläisen sosiaalisen median kanavissa ja pakko sanoa, että mä oon tosi innoissani näistä jutuista!

Tajusin tässä pari päivää sitten, että mun blogin perustamisesta on vierähtänyt jo kolme vuotta. Siis KOLME vuotta. Mihin tää aika on oikeen mennyt, vastahan sitä juhlistettiin mun blogin 2v synttäreitä ja nyt onkin sitten jo kolmas vuosi takana päin. Mun blogin synttärit oli siis virallisesti 21.9, ja nyt mun täytyy häpeillen myöntää, että olin jotenkin onnistunut sivuuttamaan ton päivän ihan täysin ja perinteeksi muodostunut synttäripostaus jäi välistä. Tästä mokasta huolimatta oon kuitenkin onnistunut pohtimaan tätä blogia ja sitä, miten se on näiden vuosien varrella muovannut mun elämää mitä huikeimpaan suuntaan: Oon tutustunut älyttömän ihaniin ihmisiin, saanut ties kuinka paljon itseluottamusta, päässyt tekemään asioita, joita en olisi ilman blogia ikinä tehnyt ja tietysti päässy lukemaan teidän toinen toistaan ihanampia kommenteja postauksistani. Te ootte ihania!

Tää toinen ilmoitusluontoinen asia koskee kanssa teitä ja mua ja meitä. Aiemmin tällä viikolla julkistettiin nimittäin Indiedays Blog Awardsin ehdokkaat ja arvatkaas kuka sielä komeili yhtenä äänestettävän. No mä! Mä olen siis ehdolla vuoden sisällöntuottajaksi ja tää homma on täysin teidän ansioita. Teidän myötä mä olen nyt yksi monista ehdolla olevista ja nyt mulla olisikin teille pieni pyyntö: Jos sä oot tässä kuluneen vuoden aikana saanut inspiraatiota meikäläisen blogista, fiilistelly Youtubessa mun videoita, tykkäilly Instagramissa mun kuvista tai vaikka muuten vaa eksynyt kerran jos toisenkin lueskelemaan mun höpinöitä, ni käy heittämässä äänesi mulle. Äänestäminen tapahtuu TÄÄLLÄ ja se vie alle minuutin. Jos päädyt äänestämään mua (voit äänestää monia ehdolla olevia), ni parhaiten se tapahtuu kun kirjoitat mun nimen sivun ylälaidassa olevaan hakukenttään. Valtavan iso kiitos ja kumarrus näistä vuosista teille kaikille äänestäneille ja muuten vaan mun mukana kulkeneille, me ollaan yhessä saatu hienoja juttuja aikaseks!


SHARE:

2 kommenttia

 1. Anonyymi10/08/2016

  Kamalan harhaanjohtava otsikko tänä aikana kun joka toinen bloggaaja tuntuu lopettavan. Luulin jo, että tämäkin on yksi hyvästelypostaus, mutta onneks ei! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei nyt sentään, tää oli mun kiitoksenosoitus kaikille teille, jotka ootte tässä vuosien varrella jaksannu seurailla meikäläisen elämää, kommentoineet postauksia ja muuten vaan olleet tavalla tai toisella mun "some-matkassa" mukana. Te ootte tän koko jutun suola!

   Poista