Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

21.10.2016

MUN SIIVOUSPÄIVÄ - VIDEO
Huomenna on suuri päivä, jota oon tässä jo parin viikon ajan stressaillut. Tarkoitus olisi nimittäin järjestää mun ensimmäisen oman asunnon tuparit ja näin ollen kodin pitäisi olla sen mukaisessa järjestyksessä. Tässä parin kuukauden aikana olen pääosin saanut paikat kuntoon, tavarat ovat tavalla tai toisella löytäneet paikkansa ja viimeisetkin muuttolaatikot on saatu nurkista kannettua varastoon. Sen osalta kaikki on siis kunnossa ja nyt onkin enää siivouksen vuoro. Mä oon jotenkin omille muutettuani laiskistunut ihan älyttömästi siivouksen suhteen, kiitos sen, ettei täällä käy ikinä ketään tutkimassa paikkoja. Nyt on kuitenkin aika laittaa hihat heilumaan ja tällä kertaa päätinkin ottaa myös teidät videon muodossa meikäläisen siivouspäivään mukaan! Oikein mahtavaa viikonloppua teille, mä jatkan nyt tupareiden valmistelua!SHARE:

1 kommentti

  1. Ikean lakanat on iha syvältä ku niistä puuttuu ne reiät :( todellaki feel u!

    VastaaPoista