Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

6.11.2016

BLOGGER´S INSPIRATION DAY 2016


Kuva: Henri Ilanen

Puolen vuoden välein järjestettävä Blogger´s Inspiration Day kokosi jälleen eilen bloggaajat kameroineen yhteen konepaja Brunon hulppeisiin tiloihin verkostoitumaan ja viettämään aikaa yhdessä. Mä lähdin ite katsastamaan päivätapahtuman yksin luottaen siihen, että paikan päältä löytyy tuttuja, joiden joukkoon liittyä. Meikäläisen suunnitelmat toteutuivat ja muutaman tunnin mittainen tapahtuma hujahtikin ihan siivillä eri pisteillä seikkaillen, kuulumisia vaihdellen ja tietenkin hyvää ruokaa maistellen (nam, ne oli todellakin 5/5). Vaikkei päivätapahtuma tällä kertaa yltänytkään ihan samalle tasolle, kuin muutamat aiemmat, niin pääpuolisesti koko hommasta jäi aika hyvä fiilis!

Päivätapahtuman jälkeen oli aika siirtyä vaihtamaan vaatteita ja valmistautumaan illan gaalaa varten. Illalla päätin jättää suosiolla kameran laukkuun ja keskittyä todenteolla kuulumisten vaihtoon ja uusiin tuttavuuksiin. Tää päätös oli todellakin oikea, oli älyttömän kiva päästä rauhassa juttelemaan ihmisille ilman stressiä siitä, että pitäisi pitää kamerasta huolta saati napsia tilanteista kuvia. Koko illan kuvasaldo rajoittuukin siis kuvausseinällä napattuun ruutuun, josta muuten näkyy aika hyvin mun tän vuoden gaala-asu, jonka yläosa sai yllättävän paljon kehuja ja kommentteja. 

Kaikkiaan todella onnistunut päivä ja iso kiitos teille mukana olleille bloggaajille ja muille, joiden kanssa tuli vaihdeltua kuulumisia tai muuten vaan törmäiltyä!
SHARE:

6 kommenttia

 1. Woohoo! Tykkäsin muuten sun gaala-asun lisäksi sun päivän lookista, tosi cool. :) Oli hauska jälleen törmäillä ja huippu ilta kaikin puolin eilen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, oli kyllä älyttömän kiva vaihtaa kuulumiset ja muutenkin mukava päivä!
   Kiitos paljo, kiva kuulla, että se jäi positiivisella tavalla mielee :)

   Poista
 2. Oli kyllä huikea tuo tapahtuma! Itse olin ensimmäistä kertaa tapahtumassa ja suuntasin kanssa yksin sinne, mutta eihän siinä kauaa kerennyt yksin olemaan kun löysi tuttuja kasvoja :-) Tosi siistejä kuvia oot napsinu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, sieltä löytää kyllä aina saman henkistä juttu seuraa kun uskaltaa vaa mennä porukalle juttelemaan.
   Joo, oli kyllä älyttömän kiva ilta! :)

   Poista
 3. Voi vitsi mä en oo ikinä lähtenyt kyseiseen tapahtumaan, mutta nää postaukset vaan näyttää niin näyttää ja kuulostaa niin hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kyllä ehdottomasti suositella, jos vaan aikataulut sen joku kerta sallii!

   Poista