Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

17.11.2016

LET US BE TRENDY

Yhteistyössä Instrumentariumin kanssa
Kuvausseinän kuvat: Sanni Riihimäki
Kuvissa mukana: Katarina Kirvesmäki

Tällä kertaa on aika hypätä viimeisen kerran tän syksyn Bloggers´ Inspiration Dayhin ja tarkemmin ottaen Instrumentariumin pisteelle. Instru oli nimittäin tuttuun tapaan Indiedaysin päivätapahtumassa esittelemässä uutuuksiaan, sekä avaamassa meille bloggaajille sitä, mikä tällä hetkellä on in kehysten ja lasien suhteen. Koska mä itse olen omistanut lasit jo joitakin vuosia (tää on muuten monelle varmaan yllätys, ne kun ei mitenkään ahkerassa käytössä ole ollut) ja tässä viimeisten kuukausien ajan pohtinut pientä uudistusta kyseisellä saralla, niin pakkohan mun oli käydä tekemässä visiitti vuoden 2016 kehystrendien ihmeelliseen Maailmaan.

Kehysuutuuksien lisäks valokeilassa oli tällä kertaa myös Instrun uusi TrendWalk -niminen nettisivusto, jonka tarkoitus on tyylisivustona avata meille tavallisille taallaajille hiukan tän hetken trendejä, jakaa inspiraatiota ja muutenkin esitellä mielenkiintoisia tyylejä. Tää kyseinen sivusto ei siis keskity pelkästään aurinko- ja silmälaseihin, vaan kokoaa melko monipuolisesti palasia muodista, pukeutumisesta ja ihmisten tyylistä, mikä mun mielestä vaikuttaa älyttömän hyvältä konseptilta!

Kehysuutuudet puolestaan hakivat tällä kertaa Instrun pisteellä viitteittä mitä erilaisimmista asioista ja Instrumentariumin sivuilta löytyykin nyt melko kattava läpileikkaus siihen, mitkä ovat tän syksyn kehystrendit ja mistä Maailmalla puhutaan. Melko laajasta valikoimasta meikäläisen silmään osui nää kuvissa näkyvät pokat, jotka hakevat inspiraatiota 80- ja 90-luvuilta. Sopivan simppeli malli, joka värityksensä puolesta on helppo yhdistää asuun kuin asuun ja joka kuitenkin pomppaa sieltä valtavirran seasta sen verran esille, että tuo mukavan lisän myös tähän kokomustaan asuun, me like!


Mitä mieltä te olette tästä kehysvalinnasta, toppi vai floppi?


SHARE:

2 kommenttia

 1. Anonyymi11/17/2016

  kivat lasit mutta sun kasvoille floppi. linssi alue on liian suuri sun kasvoille, kulmakarvat ei sais jäädä linssien tai kehysten sisäpuolelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa jotenkin harvinaisen kiva saada kaunistelematonta ja suoraa palautetta, joka sotii vasten omia ajatuksia! Sai ajattelemaan asiaa ihan uudelta kantilta

   Poista