Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

2.12.2016

DAY IN HELSINKI

Eilen oli aika suunnata vapaapäivän kunniaksi Lahdesta Helsinkiin viettämään päivää, moikkaamaan tuttuja, sekä tietenkin kurkkaamaan, miltä Stockan jouluikkuna mahtaa tänä vuonna näyttää (tää on melkeinpä jo jokavuotinen perinne, haha)

Päivä alkoi BomeR nimisen lifestyle-kaupan avajaisilla, jonne olin saanut jo jonkin aikaa sitten kutsun. Kyseinen liike sijaitsee Stockmannin nurkilla ja pakko sanoa, että siinä on liike meikäläisen mieleen: rentoa, tyylikästä, nuorekasta ja mikä parasta, kyseisestä liikkeestä löytyy ties kuinka paljon vaatetta myös miehille! Avajaisissa tulikin vietettyä tovi jos toinenkin ja siitä olikin sitten aika siirtyä yhdessä Roosan ja Mariannen kanssa napsimaan Bulevardin kaduille asukuvia.

On jotenkin aina ihana, kun törmäilee muotiblogia kirjoitteleviin ihmisiin, jotka oikeasti tietää mitä asukuvien otto tarkoittaa ja on sen lisäksi vielä valmiita panostamaan siihen varmistaakseen laadukkaan sisällön. Tän kuvaussession tuotokset te pääsette näkemään ensi viikolla...

Aamupäivän sosiaalistumisen jälkeen päätin suunnata vielä ennen junaan hyppäämistä kurkkaamaan Aleksanterinkadulle auenneen jouluisen Pop-Up liikkeen, muutaman vaatekaupan, sekä katuja kortistavat jouluvalot. Vitsit, tää kaikki nostatti jotenkin joulufiilistä!SHARE:

2 kommenttia

 1. Sait tosi kivoja kuvia tuolta Bomerista!! Toivottavasti törmäillään taas pian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se oli kyllä niin magee paikka, että sieltä oli kiva napsia ruutuja!
   Toivottavasti, täytyy jossain vaiheessa lähteä kuvailemaan vaikka asukuvia tai jotain! :)

   Poista