Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

16.12.2016

NO MORE BORING DECISIONS

IMG_8230

IMG_8244

IMG_8238

IMG_8333

IMG_8312-2
Photos: Sara Ollila
Yhteistyössä Instrun kanssa

Muistatteko, kun julkaisin täällä jokunen aika sitten Instrun kanssa yhteistyössä postauksen kehystrendeistä? Noh, tää yhteistyö saa nyt jatkoa, sillä päädyin hiljattain Instrun liikkeeseen etsiskelemään itselleni uusia silmälaseja!

Instrulla on tällä hetkellä käynnissä 1€-kampanja, joka käytännössä tarkoittaa sitä, että valikoimassa on yli 30 000 paria merkkikehyksiä, joiden hintalappu linssien ostajalle on euron. Mun tehtävä oli tän yhteistyön tiimoilta etsiä näiden euron kehysten joukosta mulle se miellyttävin pari ja kuten kuvista hyvin huomaakin, niin en päätynyt ihan siihen perinteisimpään vaihtoehtoon, joihin miesten osastolla ainakin tuppaa kuulumaan valtaosa malleista.

Muistan, kuinka olen mallaillut vastaavanlaisia pyöreitä ja astetta isompia kehyksiä nenälleni ensimmäisen kerran jo muutama vuosi takaperin, kun olin etsimässä itselleni elämäni ensimmäistä silmälasiparia. Tiesin jo tuolloin haluavani astetta erikoisemmat kehykset, mutta jostain syystä päädyin nappaamaan mukaani turvallisen ja huomaamattoman (lue: tylsän) parin. Tämähän johti siihen, etten ollut itse kyseiseen valintaan kovin tyytyväinen ja lasit jäivätkin melko vähäiselle käytölle. 

Näin jälkikäteen ajateltuna ihan ymmärrettävä homma, valitsinhan tuolloin kehykset ajatellen sitä, mitä muut niistä mahtavat tuumailla. Nyt kuitenkin kun lasien uusiminen alkaa näköni vuoksi olla taas ajankohtainen asia, niin aion töppäilyistä viisastuneena valita seuraavan parin vain ja ainoastaan omien mieltymysteni saattelemana. Saas nähä, minkä näkösenä mä tuolla ens vuoden tuun tallustelemaan...


Mitäs te tykkäätte kuvissa esiintyvästä parista, olisko se hitti vai huti?
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti