Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

21.1.2017

MUOTIKUVAUKSET HUVILAKADULLA - MY DAY - VIDEO

KuvauksetMansikkkaMyDay_blogiEnsimmäinen video meikäläisen uudella kameralla ja siis vitsit mä oon innoissani tästä! En siis pelkästään tästä tän kertasesta videosta, vaan lähinnä siitä, miten oon näitä pätkiä kuvatessa huomannut, miten paljon mulla on kehitettävää ja opittavaa. Se on yksi parhaista tunteista ikinä, kun tajuaa miten huono jossakin asiassa on ja sitä kautta löytää sen palon jatkaa harjoittelua ja näin ollen kehittyä kyseisellä saralla. Sitä mä teen nyt, se oli mun uudenvuoden lupaus, sitä mä tuun tekemään tän koko vuoden...


Mitä tykkäsitte vuoden ekasta My Day -videosta?
Facebook · Bloglovin´ · Instagram
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti