Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

10.1.2017

UUSI AIKAKAUSI BLOGISSA - THE PERSON OF MONTH

Ciao!

Uusi vuosi, uusi minä. Vai pitäisikö sanoa uusi vuosi, uudistunut sisältö blogissa? Käytin joulukuusta nimittäin tunteja pähkäillen sitä, mihin suuntaan haluan lähteä sosiaalisen median kanaviani tänä vuonna kasvattamaan ja millaisia tavoitteita haluan itselleni asettaa tämän blogin, Youtuben ja Instagramin suhteen (nuo kun ovat ne meikäläisen käytetyimmät palvelut). Pohdintojeni jälkeen päädyin lopputulokseen, jossa haluan rajata rönsyilevää sisältöäni aavistuksen kapeampaan muottiin tuottaen kuitenkin entistä laadukkaampaa materiaalia entistä tarkemmalla aikataulutuksella. Valokuvausta, miesten muotia, videoita, aihepostauksia, hitusen omaa elämää ja omia ajatuksia, sekä inspiraatiota. Näillä sanoilla lähdetään tänä vuonna ainakin liikkeelle ja katsotaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Tää on nyt ensimmäinen postaus uuteen kategoriaan nimeltä Inspiration. Tässä kategoriassa on tarkoitus jakaa mm. ideoita, fiiliksiä ja trendejä. Pääsette kurkistamaan meikäläisen pään sisälle, ihmettelemään mun sisustusmakuun, kuulemaan mielipiteitäni sen hetkisistä trendeistä, tutustumaan ihmisiin, joita itse pidän inspiroivina, sekä paljon paljon muuta. 

_______________Tän päivän inspiration postauksessa on aika esitellä mun mielestä inspiroiva henkilö. Semmonen henkilö, jonka tekemisille ja saavutuksille en voi kuin hattua nostaa ja jonka elämää seurailen mielelläni ympäri sosiaalista mediaa. Tän kertainen henkilö on James Charles.

Varmasti monille jo ennestään tuttu James on kaikkien aikojen ensimmäinen miespuolinen CoverGirl malli ja oikeastaan tän jutun kautta itse eksyinkin muutama kuukausi sitten selailemaan hänen sosiaalisen median kanaviaan. Super pirteä, hyväntuulinen ja ennen kaikkea persoonallinen ja aito nuori sisällöntuottaja onnistu tekemisillään saamaan hymyn meikäläisen huulille ja tän myötä mun olikin sitte aivan pakko jäädä seurailemaan häntä. Youtubessa meikkitaiteilija, Instagramissa malli, Snapchatissä koomikko ja laulaja, wau... Charles on viimeisten kuukausien ajan ollut älyttömässä nosteessa ympäri sosiaalista mediaa ja instagramiin seuraajia onkin sadellut reilu vuoden aikana jo rapiat 1,2 miljoonaa (kelpais kieltämättä tännekki, haha) ja loppua ei vaan näy! 17-vuotias nuori mies vaan osaa hommansa ja on selvästi tässä parin kuukauden aikana onnistunut ottamaan sosiaalisen median haltuunsa. Jotenkin vaan niin hienoa, varsinkin kun ottaa huomioon hänen ikänsä (hyvä, että mä ton ikäsenä edes tiesin mikä instafeed on, tai miten videoita editoidaan...).Joko James Charles on teille tuttu,
entä mitä mieltä ootte tästä blogin uudesta kategoriasta, toppi vai floppi?

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti