Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

28.2.2017

VOINKO PUKEUTUA NÄIN VAIKKA OLENKIN MIES?

IMG_9741
PHOTOS: Ella Viinikainen
                                                                   
WEARING:
SWEATER: Junkyard XX-XY*
JEANS: Cheap Monday
SHOES: Dr. Martens
(*saatu)
                                                                   

Vuosien varrella olen huomannut, että minulla on aina jonkinlainen tarve ja halu rikkoja rajoja. Yhteiskunnallisia rajoja, kirjoittamattomia sääntöjä ja muottiin asettavia normeja. Kaikenlaisia rajoja, jotka jakavat yhteiskunnan osiin. Oli kyse sitten valokuvauksesta, ruokailutottumuksista, tai vaikka sukupuolten välisistä rajoista, kuten tietyistä vaatekappaleista tai väreistä, niin haluan aiheuttaa ympärilläni hämmennystä.

Kun saavutan omilla valinnoillani ja tekemisilläni risteäviä mielipiteitä ihmisten välille, koen olevani elossa. On ihana tehdä päätöksiä, joita toiset rakastavat ja toiset vihaavaat, se kaikki saa tuntemaan itsensä taas astetta vahvemmaksi...


Miten teidän mielestä pinkki svetari sopii miehille, hitti vai huti?

IMG_9771

IMG_9981

IMG_9734


IMG_9828

IMG_9898
SHARE:

9 kommenttia

 1. Anonyymi2/28/2017

  Toimii älyttömän hyvin! Tuon sävyinen pinkki on vahva väri, ja mun nähdäkseni se pukee sua loistavasti :) Kiva piristys tuossa tyylikkäässä mustassa asussa. Tosi onnistunut look!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit, älyttömän kiva kuulla, että meikäläisen asuvalinta iskee sinne ruudun toiselleki puolelle sillä ite tykkään ihan älyttömästi tosta svetarista! Todellakin just se pieni piristys koko mustaan asuun ja keväiseen loskasäähän :)

   Poista
 2. Sun tyyli on just siisti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsit, kiitos paljo Marianne! :)

   Poista
 3. No hitti todellakin! Koska eihän ole erikseen mitään "tyttöjen ja poikien värejä" ;) Ja lisäks arvostan sun asennetta tässä asiassa hirmuisen paljon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljo Kaisla! Oon kyllä niin samoilla linjoilla ja on muutenkin ollut siistiä huomata, miten ihan viime kuukausien aikana miehet on alkanu omaksua aiemmin arkoina pidettyjä värejä pukeutumisessaan!

   Poista
 4. Mun mielestä käytännössä MITÄ VAAN voi pukea jos sen osaa kantaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tämä, oon kyllä niin samaa mieltä! :)

   Poista
 5. Mun mielestä pinkki miehellä ei oo yhtään sen enempää huti kuin sininen naisella, eihän väreillä ole mitään sukupuolta. :D Toi sopii sulle kyllä hyvin, vaikka ensimmäisenä ei tulis ainakaan itelle mieleen pukea ihan noin räikeää pinkkiä päälle - sun silmät korostuu kivasti ja sun vaalea iho luo tosi kivan kontrastin koko asukokonaisuuteen.

  VastaaPoista