Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

12.2.2017

TESTISSÄ MAAILMAN KIVULIAIN KASVONAAMIO - VIDEO

BLACKMASK_blogi


Mä oon tosi utelias ihminen, aina menossa ja kokeilemassa kaikkea. Tän myötä mun päässä onkin pyörinyt jo muutaman kuukauden ajatus siitä, että mitä jos mä toisin tän uteliaisuuden mun videoihin ja aloittaisin uuden sarjan, joka perustuisi kokonaan uteliaisuudelle ja asioiden testailulle.

Siitä se sit lähti ja nyt on aika tän sarjan ensimmäisen jakson. Tuotteita, palveluita, sovelluksia, mitä vaan vierasta, johon on mahdollista reagoida. Ensimmäisessä jaksossa tän paikan täytti someilmiöksi hiljattain noussut hiilinaamio ja videota pohustaakseni voin sanoa, että teki muuten kipeää...


Mitä tykkäsit tän kerran videosta, 
entä mitä mun pitäisi seuraavalla kerralla testailla?
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti