Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

21.2.2017

THE PERSON OF MONTH - JON OLSSON

DSC_7551

maxresdefault
Kuvat: Jon Olsson

Helmikuu ja kuukauden henkilöesittelyn aika. Tää sarja tosiaan starttasi meikäläisen blogissa tammikuun alussa ja jos pieni pohjustus ennen tän postauksen lukemista kiinnostaa, niin suosittelen kurkkaamaan TÄN.

Helmikuun henkilö oli tosi helppo valita, sillä kun tammikuun lopulla törmäsin tähän durasell pupun lailla asioita hoitavaan mieheen, tiesin heti haluavani esitellä hänet teille. Kyseessä on siis Jon Olsson, henkilö, jonka osa varmaan tunnistaa laskettelun puolelta, mutta joka nykyisin valloittaa sosiaalista mediaa erittäin laadukkaalla sisällöllään.

Mä löysin Olssonin alunperin Youtuben puolelta, kun hurahdin hänen kanavansa sisältöön. Videoiden teossa ei todellakaa rahaa säästellä ja daily vlogeja kuvataankin välillä kymmenin tuhansien eurojen kalustolla. Kuvan laadun ja videoiden editoinnin myötä voin käsi sydämellä sanoa, että joka videon kattominen on oma kokemuksensa, kuin lyhytelokuva, jonka visuaalisuus on huipussaan. Tähän ammattimaisuuteen tuo lisäksi persoonallisen ja ehkä jopa vähä koomisen lisän se, että videoilla esiintyvät henkilöt ei todellakaan oo tekemisessään ammattilaisia ja heidän meno onkin tietyllä tapaa jotenkin ihanan aitoo!

Olssonin laadukas sisältö ei kuitenkaan tössää vain ja ainoastaan videoihin, sillä hänen tekemisiään ja menemisiään on inspiroiva seurailla kans Instagramin puolella. Matkailua, laskettelua ja toinen toistaan upeampia valokuvia. Ehdottomasti henkilö, jonka tekemisissä on ilo olla mukana...

Onko Jon Olssonin sosiaalisen median kanavat teille ennestään tuttuja?
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti