Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

24.3.2017

DETAILS FOR MINNA SOMERO

PHOTOGRAPHY: Jere Viinikainen
MODEL: Minna Somero

Elämäni ensimmäiset kuvaukset, joissa tutustuin malliin vasta kuvaushetkellä. Tähän päivään asti olen aina ensin tutustunut henkilöön edes jollain tasolla, kysynyt mahdollisista kuvauksista ja kuvannut ihmistä, johon olen jo jollain tasolla onnistunut tutustua. 

Tämä kerta oli kuitenkin erilainen. Päätin ottaa uuden askeleen kuvaajana, rohkaistua ja laittaa viestiä Minnalle ja hups hei, pari viikkoa ensimmäisestä viestistä ja kuvashommat täydessä käynnissä. Voin sanoa, että mua jännitti ihan älyttömästi ennen kuvauksia. Mielessä pyöri kaikki mahdolliset tavat, jolla tää voi mennä pieleen ja kaikki mahdolliset ongelmat, joita kuvaustilanteessa voi kohdata.

Minna oli kuitenkin huikea persoona ja ainoa joka onnistui pilaamaan päivän kuvaukset oli tuulinen ja sateinen sää. Siitäkin kuitenkin selvittiin, kuvat saatiin kasaan ja jatkosuunnitelmistakin ehdittiin jo pari sanasta vaihtaa. Kannatti uskaltaa...
SHARE:

2 kommenttia

  1. En ole varmaan koskaan sulle kommentoinut, mutta jestas nyt on kyllä pakko (kun kerrankin koneella selaan blogiasi, köh)!!! Oon seuraillut sun blogiasi nyt vähän yli vuoden ja sä oot kyllä kehittynyt ihan sairaasti valokuvauksessa - kerta kerran jälkeen sä yllätät mut sillä, miten taitavasti kuvaat ja kuinka siistiä jälkeä saat aikaan. Aivan upeeta.

    Jatka samaan malliin, tätä on ilo katsella <3

    VastaaPoista
  2. Voi apua mitä sanoja, ihana ku päädyit ruistailemaan tän! Iso kiitos sulle Jenna, et arvaakkaa miten tämmösten kommenttien lukeminen vaikuttaa tähän hommaan ja niin siistii kuulla, että meikäläisen kehitys näkyy sinne ruudun toiselle puolen! :)

    VastaaPoista