Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

3.3.2017

FILL YOUR LIFE WITH PEOPLE WHO INSPIRE YOUPHOTOGRAPHY: Jere Viinikainen
Inspiroivat ihmiset ympärilläsi, onko mitään parempaa? 

Sanonta siitä, että seura tekee kaltaisekseen pitää todellakin paikkansa. On ihana viettää aikaa ihmiset seurassa, joilla on selvä visio siitä, mitä he haluat tehdä elämällään ja tekevät sitä omaa juttuaan täysillä. Tämänkaltaisessa seurassa sitä huomaa muuttuvan itsekin entistä intohimoisemmaksi ja ahkerammaksi sen oman jutun suhteen ja tekee vaan mieli tehdä enemmän ja enemmän. 

Rebekka on hyvä esimerkki tämmösestä henkilöstä. Ollaan tunnettu Reben kanssa vasta kolmisen vuotta ja sinä aikana päästy todistamaan toistemme huippuhetkiä uriemme suhteen ja tekemää mageita juttuja yhessä - mä kuvaajana, Rebe mallina. Meidän yhteistyö ei vaan petä ja tuntuu että kerta toisensa jälkeen tuotokset vaan paranee ja taso kuvasarjojen suhteen nousee!


Mitä te tykkätte tän kertasesta sarjasta,
entä mikä mahtaa olla teidän lemppari näistä ruuduista
SHARE:

4 kommenttia

 1. Nää on aivan upeita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos älyttömästi, niin kiva kuulla et meikäläisen kuvista tykkäillään siel ruudun toisella puolen! :)

   Poista
 2. Halusin jo eilen tulla kommentoimaan näitä kuvia, mut nyt ehdin ajan kanssa.. Niiin upeita! Rebekka näyttää tosi luonnonkauniilta ja oot saanut just parhaita kuvakulmia näihin otoksiin. Otsikko ja teksti ei vois kans pitää enemmän paikkaansa! Huippua ollut myös päästä tutustumaan suhun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, kiitos paljo Marianne ja niin jees ku palasit kommentoimaa!
   Ja en voi ku yhtyä sun sanoihin, ollu niin mageeta päästä tutustumaa suhunki! :)

   Poista