Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

15.3.2017

SUBURB - JENNI ROTONEN

PHOTOGRAPHY: Jere Viinikainen
MODEL: Jenni Rotonen

Valokuvaamisessa ja luovassa tekemisessä parasta on se, kun huomaa kuinka aika ajoin innostuu mitä erilaisimmista asioista. Kun jossain vaiheessa iskee silmänsä itseään miellyttävään asiaan, haluaa sitä tuoda omassa tekemisessään esille jatkuvasti, tai noh, ainakin siihen saakka kun löytää taas uuden koukun jota seurata.

Mulla tämän kaltaisena koukkuna on viime aikoina toiminut valoilla ja varjoilla leikittely, sekä kuvakulmat ja ristiriidat kuvissa. Voiko mallin viedä häämekossa kaatopaikalle? Voiko puolet kuvasta olla täysin mustaa? Entä voiko ruma lähiötausta soveltua tyylikkään asun rinnalle? Parasta tässä hommassa on kun pääsen kameran takana tai edessä luomaan jotain uutta ja arvaamatonta. Jotain kiinnostavaa...

Mikä ruutu mahtaa olla teidän suosikki?


SHARE:

4 kommenttia

 1. Noi on kaikki kyl aivan upeita kuvia! Ite taidan eniten pitää kuitenkin tosta keskimmäisestä.
  Ite rakastan tuon takia juurikin taidetta. Pääsee ilmaisemaan itseään niin monella eri tavalla. Se saattaa juu muuttua aika ajoin, mut ainakin voi tehdä sitä mitä itse tahtoo.
  https://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ihana kuulla, et meikäläisen kuvista tykkäillään, kiitos taas Paula! :)
   Ja toi on niin totta, siinä pääsee toteuttamaan itteään just sillä tavalla ku sillä hetkellä hyvältä tuntuu, parasta

   Poista
 2. Anonyymi3/16/2017

  Mageita kuvia ja sun kehittymisen todellakin huomaa! Harmi vaan, että puhelimella sun postauksia on älyttömän vaikee lukea kun kuvat latautuu niin hitaasti. Olisko mahdollista ladata kuvat vähän pienemmässä formaatissa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljo, vitsit kuin siistii kuulla, et mun duunista huomaa kehityksen! :)
   Ja samalla iso kiitosta kans palautteesta, asiasta ku ei pahemmin aiemmin olla kommentoitu. Mun täytyy kyl korjata toi, pitäähän näit sivuja nimittäin pystyy selailemaan moitteettomasti myös puhelimilla.

   Poista