Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

22.3.2017

VUODEN VISUAALISIN SISÄLLÖNTUOTTAJA?


Blogimaailma on ollut osa elämääni pian 4 vuotta ja Bloggerin salaisuuksiakin on tullut selviteltyä jo reilu kolmen vuoden ajan. En tule ikinä unohtamaan sitä, miten 16-vuotias Jere päätti, että nyt perustetaan blogi. En tiennyt tästä maailmasta mitään, en seurannut ketään, mutta halusin lähteä kokeilemaan tätä hommaa. Omaa tyyliä tuli haeskeltua vuosi jos toinenkin ja nyt viimeiset pari vuotta olen voinut sanoa blogini olevan valokuvaukseen ja miesten muotiin painottuva lifestyle blogi.

Ostin elämäni ensimmäisen kameran 2 vuotta sitten ja sen jälkeen kyseinen kapistus onkin kulkenut mukanani lähes päivittäin. Kun tuolloin kaksi vuotta sitten sain julkaistua ensimmäisen kunnon kuvasarjan blogissani, tiesin, että tämä on sitä mitä mä haluan tehdä. Mä haluan kuvata, rikkoa rajoja, yllättää, yllättyä ja toimia visuaalisena ja inspiroivana sisällöntuottajana. 

Tämä päätös on kantanut ja nyt tekemiseni on vihdoin ja viimein noteraattu myös Indiedays Blog Awards -äänestykessä. Mä olen nimittäin ehdolla vuoden visuaalisimmaksi sisällöntuottajaksi! Jotenkin niin huikeeta ja mahtavaa, en oikeestaa vieläkää käsitä tätä!

Tähän ehdokkuuteen liittyen mulla olisikin teille nyt pieni pyyntö: Jos sä oot viimeisten vuosien aikana fiilannu mun kuvia, videoita, instan feediä tai muuten vaan tykänny mun tyylistä toimia somessa, niin käy äänestämässä mua, se vie vaan pari sekuntia. Äänestämään pääset TÄSTÄ


SHARE:

2 kommenttia

  1. Olen lukenut ja katsellut blogiasi jo jonkin aikaa. Sinulla on ihan mahtava blogi! Oli ihan pakko käydä äänestämässä sinua. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vitsit kiitos paljon, niin kommentista ku äänestäkin, mahtavaa aina kuulla, että siel on tommosii tyypejä seurailemassa mun tekemisiä! :)

      Poista