Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

18.4.2017

ARKITEHTUURIA KIASMASTA
 KUVA: Ella Viinikainen

Viimeinen lomapäivä ennen kuin on aika palata taas koulun penkille. Olen yrittänyt ottaa tässä nämä pari päivää rennommin ja olla stressaamatta blogipostausten rustailuista, tai Instagramin päivittelystä. Vaikka tarkoituksen mukaisesti vietetyt vapaat tekivätkin hyvää, niin nyt kuitenkin aika palata kuulumisten kera takaisin.

Mun pääsiäiseen kuului pari kuvauskeikkaa ja rentoa perheen kanssa vietettyä aikaa. Kuluneiden viiden päivän aikana tuli vierailtua kolmesti Helsingissä ja kerran Kiasmassa, saunottua, syötyä hyvin, ja otettua yleisesti ottaen rentoa.

Mun loma alkoi kuvauskeikalla ja lähestulkoon loppui samalla kaavalla, sillä eilen tuli vielä lähdettyä napsimaan kuvia keväiseen Helsinkiin (toisin sanoen, lunta tuli vähän väliä...). Vaikka kummatkin kuvaukset menivät aikalailla nappiin, niin voin sanoa, että niitä on ehditty jännittää. Jostain syystä mua aina jännittää tommoset vähänkään tärkeämmät jutut ja sen huomaakin jo pelkästää seurailemalla väsymystason nousua ja unien vähäisyyttää. Mahassa pyörii perhoset jo monta päivää ennen kuvauksia ja viimeistään kuvauspäivänä olo tuntuu kaiken kaikkiaan kehnolta. Onneksi näistä oireista selvitään viimeistään itse kuvaustilanteessa ja kuvaukset saadaan kerta toisensa jälkeen purkkiin. Näin tapahtui myös näiden kuvausten suhteen ja en meinaa malttaa odottaa, että pääsen jälleen esittelemään tuotoksiani teille.

Kuvista puheenollen, otetaan hetki tän postauksen kuville. Nämä kuvat on napsittu Kiasmasta, jonka tämän kertainen näyttely ei uponnut minuun millään. Sen takia päätinkin kamera kädessä suunnata katseeni itse rakennukseen ja ottaa kaiken irti pienistä ykistyiskohdista. Arkitehtuuri on aina kiehtonut minua. Muodot, kulmat, valot ja varjot, kaikki se joka on ympärillämme koko ajan, mutta johon harvemmin kiinnitämme huomiota...
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti